Moartea cumplita a taximetristului din Lugoj si actiunile celor doi baieti minori care l-au ucis pe barbat au cutremurat intreaga tara, dar mai ales comunitatea din Darova, satul de origine al criminalilor. Chiar si primarul din localitate s-a implicat in descoperirea si prinderea celor doi baieti de 15 si 17 ani, dupa ce politistii au descoperit pistele pentru cercetare.

Dupa ce a fost descoperit cadavrul in stare de putrefactie al taximetristului, politistii au gasit

si masina acestuia, care era abandonata in Timisoara. S-a descoperit ca ultima comanda luata de barbatul in varsta de 77 de ani gasit mort a fost la Darova si din acest punct anchetatorii au desfasurat foarte repede actiunea de identificare si prindere a criminalilor.

Cand s-a descoperit ca doi copii au comis o crima atat de odioasa, intreaga comunitate a fost socata. O parte din oamenii care au reactionat la aflarea nenorocirii sunt de parere ca cei doi adolescenti erau sub influenta unor substante interzise, in timp ce unii cred ca cei doi copii au comis fapta pe fondul educatiei precare din familie. Printre cei care au discutat pe pagina unei retele de socializare a primarului din Darova sunt si vecini care cunosc familiile celor doi criminali si spun ca de vina ar fi parintii, care nu si-au educat odraslele sau chiar i-au neglijat sau abuzat.

Din respectivele conversatii se pare ca unul dintre minorii criminali ar mai fi avut comportamente neadecvate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

"Lucrezi sa faci un ban si nu sti unde te duce soarta. Foarte multi pustani au mintea intunecata dupa Bani."/ "Si alte substante"/ "Dar părinţii? Cum işi lasă copiii fără sa ştie unde umbla? păcat! nu se poate! o parte au vina şi părinţi ca nu le asigura un trai decent şi se iau după prostii şi bani! păcat de omul care si-a văzut soarta chinuita"/" Era de ştiut că se va ajunge la asta, după celălalt eveniment neplăcut făcut de unu dintre criminali"/ "La 15 si la 17 ani au facut crima. ️Asta este educatia. 7 ani de acasa. doar ️ca ️pe familia ️Asta de la Darova o cunoastem bine ️cum este! ️Nu este ceva de mirare ️dar deja ca un copil sa faca o crima este groaznic!"/" Da pt ca acel bandit de copil nu a fost pedepsit cand l-a batut pe bait la liceu. Daca era pedepsit nu se ajungea aici."/" Sigur au fost drogaţi, altfel nu imi pot explica!! Groaznic!"

Acestea sunt doar cateva din comentariile localnicilor din Darova, unii dintre ei vecini cu familiile adolescentilor criminali. Anchetatorii vor scoate la iveala adevarul si se va decide pedeapsa pentru acest caz.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Filmul terifiante crime a inceput in noaptea de 12 spre 13 iunie, cand cei doi tineri s-au urcat in masina cu scopul prestabilit de a-l jefui pe taximetrist, iar adolescentul de 17 ani l-a injunghiat pe barbat din spate, in gat si in zona fetei. Tot el s-a urcat apoi l-a volan si a demarat in tromba spre padurea unde aveau sa il abandoneze pe taximetrist, langa localitatea Sinersig. Acolo l-au scos din masina, l-au abandonat si au fugit din nou cu masina. Au gasit 200 de lei si telefonul mobil al barbatului, au furat bunurile si s-au plimbat cu masina pana cand au ramas fara benzina, apoi au abandonat si taximetrul, langa Parcul Copiilor din Timisoara, unde a si fost gasit. Trupul in stare de putrefactie al taximetristului ucis, a fost gasit in urma cu doua zile de catre un barbat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si