De ce nu a plecat de fapt fiul Zinei Dumitrescu cu urna cu cenușă de la Crematoriu? Toată lumea l-a criticat, dar adevărul este altul DEZVĂLUIRI

Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu, a fost criticat pentru decizia de a-și incinera mama. Mai mult, el a fost condamnat că nici nu a ridicat urna cu cenușă de la Crematoriu.

Author: C.L. luni 01 aprilie 2019 , 22:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

După moartea Zinei Dumitrescu, fiul acesteia a fost criticat pentru că în loc să ducă sicriul cu trupul mamei sale la cimitirul Bellu, acolo unde fosta creatoare de modă avea pregătit deja locul de veci, a ales să o incinereze.

A făcut-o în cea mai mare discreție la Crematoriul Vitan Bârzești. Nici după această ceremonie, atacurile la adresa lui Cătălin Negreanu nu au încetat. S-a spus că a abandonat urna cu cenușa mamei sale la Crematoriu, imediat după incinerare.

De fapt, acest lucru nu se știe la acest moment și nici ce decizie va lua fiul celei care a fost supranumită ”mama Zina”. Asta pentru că, urna cu cenușa trupului incinerat nu este predată imediat familiei, ea necesitând o pregătire. ”Familia este așteptată câteva zile mai târziu să ridice urna, dacă dorește să o ia de la noi. Dar ea este ținută într-un loc special timp de 45 de zile”, au precizat surse din Crematoriu.

Ca și în cazul Zinei Dumitrescu, urna cu cenușa lui Sergiu Nicolaescu nu a fost ridicată imediat

Așa s-a întâmplat și în cazul lui Sergiu Nicolaescu, după incinerarea trupului marelui regizor, au existat diverse speculații legate de văduva acestuia.

Și asta pentru că femeia plecase fără urnă după ceremonie. Dana Nicolaescu a dat un comunicat, câteva săptămâni mai târziu, în care anunța că a ridicat urna de la Crematoriu și că aceasta a fost depusă într-un loc de veci pregătit în Cimitirul Bellu.

Fiul Zinei Dumitrescu poate însă să lase urna la Crematoriu. Acolo, se află un fel de ”cimitir”, care se numește de fapt Columbar.

Este o clădire cu trei etaje, cu un părculeț în mijloc.

Într-un reportaj realizat la Crematoriul Uman de B365.ro apar și imagini din camera specială unde sunt ținute urnele timp de 45 de zile și unde ard mereu candele, dar și din Columbar.

Fostele modele ale Zinei Dumitrescu au creat un altar în fața Casei de modă Venus

Fostele modele au creat un adevărat altar în fața Casei de modă Venus, acolo unde  Zina Dumitrescu  a conceput mii de creații și unde au avut loc cele mai faimoase prezentări de modă. Fetele Zinei Dumitrescu au depus numeroase coroane și lumânări în fața casei de modă.     

”Ce a putut să-i facă Zina Dumitrescu fiului ei s-o urască în halul acesta.

Acest băiat, nu știu cu cine seamănă, deoarece mama lui era o femeie care iubea pe toată lumea, care s-a purtat atât de frumos cu toată lumea, cu modelele ei. Nu știu de ce s-a răcit așa de mama lui”,  a declarat Saveta Bogdan.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Care este greșeala pe care toți șoferii o fac? Ordinea trecerii în intersecție Care este greșeala pe care toți șoferii o fac? Ordinea trecerii în intersecție
spotmedia.ro
Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer... Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer susținerea publică a liberalilor
spotmedia.ro
Direcțiile de sănătate publică, învinse de pandemie. Au ratat testarea, informarea... Direcțiile de sănătate publică, învinse de pandemie. Au ratat testarea, informarea oamenilor și raportarea deceselor
b1.ro
Ce a găsit o femeie pe plaja Debarcader, din Eforie Nord. A mers imediat la Poliție! Ce a găsit o femeie pe plaja Debarcader, din Eforie Nord. A mers imediat la Poliție!
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si