Cornel Gales fuge de singuratate ca dracu' de tamaie si nu pare pregatit sufleteste sa locuiasca singur intr-un apartament! Cel putin asta reiese din actiunile sale si din faptul ca sotul Ilenei Ciuculete amana la nesfarsit momentul mutarii sale in casa pe care si-a cumparat-o in primavara. 

Citeste si: Cornel Gales, ingrozit de ceea ce se intampla la mormantul Ilenei Ciuculete! Vrea sa afle cine e femeia care umbla in absenta lui acolo: "Asa cum eu nu merg la altii sa le aranjez lucrurile langa cruce, nici altii sa nu faca asa ceva la locul de odihna al

In urma cu 5 luni, imediat dupa ce a murit regretata Ileana Ciuculete, Cornel Gales a reusit sa vinda vila in care a locuit cu sotia sa si sa incheie toate socoteliile cu noul proprietar. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

O parte frumusica din aceasta suma cei doi soti isi propusesera sa o investeasca in achizitionarea unui apartament, unde urmau sa se mute impreuna dupa ce Ileana Ciuculete si-ar fi rezolvat problemele de sanatate si ar fi fost externata din spital.

Din pacate, dupa cum stie toata lumea, planurile stabilite de cei doi au fost date total peste cap, Ileana Ciuculete parasind acesta lume la jumatatea lunii martie. Dupa inmormantare, in ciuda scandalului in care s-a trezit tarat, Cornel Gales a reusit sa-si rezolve situatia locativa. El a achizitionat un apartament intr-un complex rezidential de la marginea Bucurestului, casa pe care a inceput sa o mobilize, mutarea saurmand sa aiba loc in cateva saptamani.

Iata insa ca, desi au trecut mai bine de 4 luni de cand a devenit din nou proprietar si are propriul sau apartament, Cornel Gales amana sub diverse motive momentul mutarii sale.

Contactat de WOWbiz.ro, Cornel Gales si-a recunoscut slabiciune, marturisind ca inca nu este pregatit sa faca acest pas.

                                                                           Citeste continuarea si declaratiile lui Cornel Gales in pagina urmatoare 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si