De ce purta criminalul din Caracal genunchiere când a fost arestat? Amănuntul care a scăpat tuturor

Un detaliu aparent banal legat de criminalul de la Caracal a fost ignorat aproape de toată lumea.

Author: Radu Constantin marți 30 iulie 2019 , 20:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Primele imagini cu ucigașul fetelor din Caracal a șocat întreaga Românie. Bărbatul care stătea pe un scaun, înconjurat de polițiști, era omul care luase două vieți omenești nevinovate. Totuși, a mai existat un detaliu pe care aproape nimeni nu l-a observat.

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra și pe Luiza avea bucăți de material textil legate împrejurul genunchilor la ambele picioare, în momentul

în care a fost încătușat de polițiști. Acestea aveau rol de genunchiere sau orteze genunchi, mai degrabă improvizate și în mod normal sunt purtate de persoanele care au suferit o accidentare sau sportivi care își folosesc încheietura genunchiului în activitatea lor (de exemplu cicliștii). Ea mai poate avea și rol de protecție în cazul în care persoana care o poartă are o activitate care neesită statul în genunchi.

În cazul lui Dincă, orteza ar putea avea legătură cu psibile dureri articulare dar și cu faptul că acesta sau transportat un obiect greu, săpatul unei gropi sau o altă activitate ce presupune o poziție incomodă.

Citeste si: Mama Luizei Melencu, cealaltă victimă a criminalului din Caracal, a aflat din presă de crimă: „Au lăsat două fete să moară în chinuri”

Citeste si: Cutremurător! De ce nu a fugit Alexandra în timp ce călăul său plecase la farmacie

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul crimelor din Caracal! Alexandra nu a sunat de trei ori la 112

Cu câteva ore înainte să fie arestat, Gheorghe Dincă a transportat Trupul Alexandrei până la albia râului Olt, unde l-a abandonat. Tânăra avea 1,55 m și 60 kg.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si