De ce s-a pensionat soţia lui Florin Iordache la doar 47 de ani? Anul trecut a câştigat 396.176 de lei

Florin Iordache a fost minsitru al Justiţiei, este parlamentar, iar acum este în mijlocul unui scandal imens după ce a făcut un gest obscen în Parlament.

C.L., joi 22 noiembrie 2018 , 19:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florin Iordache nu este singurul din familia sa care profesează în domeniul justiţiei, soţia sa a fost judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dar s-a pensionat în anul 2015 la vârsta de 47 de ani.  Anul trecut, Magdalena Iordache a primit 240.288 lei drept pensie (de fost judecător), adică o medie de puţin peste 20.000 lei/lună.

De ce s-a pensionat soţia lui Florin Iordache la 47 de ani? Are legătură cu dosarul Alinei Bica

În 2015, anul în care soţia lui Florin Iordache s-a pensionat, presa scria despre judecătoarea Magdalena Iordache că a preferat să plece decât să judece un caz celebru coordonat de DNA, conform bzb.ro.


Magdalena Iordache avea 20 de ani de muncă la Judecătoria Caracal şi abia ajunsese la Înalta Curte când i-a fost repartizat dosarul în  Alina Bica, fosta şefă DIICOT, era acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu. Presa a scris atunci că acesta ar fi fost adevăratul motiv pentru care soţia lui Iordache, care atunci era deputat PSD de Olt, a ales să se pensioneze.

Ieşită la pensie la doar 47 de ani, Magdalena Iordache lucrează ca notar, conform declaraţiei de avere depusă de soţul său, aceasta a câştigat anul trecut, pe lângă pensie 155.888 de lei din această activitate. Adică, în total din pensie şi din activităşi notariale, soţia lui Flori Iordache a câştigat anul trecut 396.176

de lei.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si