VIDEO| Detalii despre moartea actorului Ciprian Nemeșiu

Camerele de supraveghere au surprins ultimele 15 minute din viața actorului Ciprian Nemeșiu - despre care anchetatorii bănuiesc că și-ar fi luat viața într-un mod cumplit. A fost filmat plimbându-se haotic și extrem de agitat în fața apartamentului în care a locuit cu fosta lui iubită - iar în cele din urmă a recurs la gestul extrem. Colegii de teatru și-au dat seama abia acum că în ultima vreme era alt om - dar nimeni nu s-a gândit vreo clipă la terifiantul sfârșit.

Georgiana Balaban, miercuri 10 martie 2021 , 19:46

Detalii despre moartea actorului Ciprian Nemeșiu
Detalii despre moartea actorului Ciprian Nemeșiu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ultimele minute din viața lui Ciprian au fost extrem de zbuciumate. Camerele de supraveghere l-au suprins când își parca mașina- apoi a urcat direct la etajul 7- acolo unde- până nu demult- și-a trăit iubirea cu tânăra de care se despărțise.

Un sfert de oră s-a învârtit agitat în balconul scării.

Citeste si: De ce s-ar fi sinucis actorul Ciprian Nemeșiu

De ce s-a sinucis Ciprian Nemeșiu

Înainte să comită gestul extrem- a pus actele și cheile autoturismului într-o pungă- pe care a azvârlit-o lângă balustrada balconului. Ulterior a dus de câteva ori telefonul mobil la ureche- dar fără să poarte o conversație cu cineva- după cum aveau să afle anchetatorii după moartea lui... La un moment dat- s-a oprit lângă balustradă, s-a uitat în gol și s-a retras... Apoi- ora 19.36- gândurile negre și mintea prea tulburată l-au împins spre moarte.

Citeste si: Gest extrem. Actorul Ciprian Nemeșiu și-a pus capăt zilelor la 39 de ani

Nici în ziua fatidică nu i-a văzut nimeni zbaterea- ca să-i întindă o mână de ajutor.

Vecinii au dat alerta abia după ce tânărul actor se prăbușise de la mare înălțime. Era încă în viață când au ajuns medicii de pe ambulanță- dar nu a mai putut fi salvat... Nici fosta iubită nu era acolo. Apartamentul era al unui apropiat și ei au locuit scurtă vreme aici. Femeia nu a vrut să vorbească despre neînțelegerile care au provocat ruptura dintre ei... În schimb Alexa Istrate- actrița cu care Ciprian a avut o relație în trecut- e terifiată.

Citeste si: VIDEO- Tânărul actor Ciprian Nemeșiu a fost găsit fără suflare, prăbușit lângă bloc

Alexa i-a rămas alături- deși iubirea dintre ei se stinsese demult. Erau colegi de scenă- iar actrița mărturisește că exact în ziua de 8 martie ar fi trebuit să aibă trei spectacole- dar care au fost anulate de restricții.

Cu toate că era copleșit de criza prin care trece lumea teatrului- specialiștii tind să creadă că suferința din dragoste ar fi dus spre gestul extrem.

Citeste si: Mărturisirile cutremurătoare ale iubitei lui Ciprian Nemeșiu! Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care s-a sinucis actorul

Ciprian Nemeșiu avea planuri mari de viitor. Ar fi vrut să joace roluri în cât mai multe filme- dar și să călătorească spre fiecare colț al lumii. Toate visele i s-au spulberat- însă- în cel mai brutal mod cu putință.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a... Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si