Realizatorul a povestit ca i-a fost destul de greu sa se adapteze la ţara noastra şi sa inveţe limba. Ba mai mult, acesta a beneficiat din plin de ajutorul parinţilor lui.

“Atunci cand se terminau orele, trebuia sa vina mama la scoala, sa vorbeasca cu invatatoarea, sa-i explice aia ce mi-a predat si dupa sa vina acasa si sa-mi faca in rusa lectia. Bastonase. Hai sa facem palociki.

Pana la urma, am invatat destul de repede romana. imi amintesc si azi primul cuvant invatat in romana: "ceata".  Ai mei au facut ca la copilul cretin: „Ia uite, vorbeste“. Aplauze. "Bravo, baiatul lui tata! "Imi amintesc pentru ca eram in bucatarie si era condens, ma jucam cu degetul pe geam si-mi aduc aminte imaginea. A fost greu, ma duceam la scoala, stateam cinci ore in banca si nu intelegeam nimic din ce se intampla”, a spus Gheorghe pentru adevarul.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un moment important a fost atunci cand Gheorghe a picat treapta: “Ai mei au avut cumplita dezamagire sa descopere ca fiul lor a picat treapta. Pentru ei a fost un dezastru.

imi aduc aminte si acum discutiile din casa: "Si eu ce fac cand merg in parc si ma intalnesc cu doamna Popescu? Ce-i spun eu? Spune-mi mie ce-i spun! Cand ea imi spune: Vai, Marius a intrat la Mircea printre primii. Androusa ce mai face?. si eu ce-i spun?

Crapa camasa pe mine de rusine. Ce ne facem Colea?“. Colea era taica-meu. si atunci au facut o chestie foarte desteapta: consiliu de familie.

M-au chemat la masa: „De maine te duci la munca. Te deranjeaza? Cartea nu ti-a placut”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si