De ce și-a numit Alexandra Măceșanu propriul agresor “domn”, în convorbirile telefonice disperate la 112

Filosoful Mihail Șora a postat în mediul online un mesaj emoționant, considerând că Alexandra s-a dovedit a fi ”pură” și ”nevinovată” atunci când i-a spus… ”domn” agresorului său.

R.B., joi 01 august 2019 , 10:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

    ”Cum au ajuns înregistrările în public, cu ce scop, cu ce motivaţii clare ori ascunse devine irelevant după ce le-ai ascultat. Pentru că ceea ce rămâne în minte, ca un sfredel ţiuitor, ca o bormaşină continuă, sunt cuvintele Alexandrei, vocea ei îngrozită: «Sunt domnişoară, am 15 ani, şi ieri am fost sechestrată de către un domn…». Copila aceasta de 15 ani îşi numeşte propriul agresor ”domn”. Nu ”bărbat”, nu ”ins”, nu ”tip”, nu ”nene”, nu ”moş”, nu ”individ”, nu ”persoană”. Nu ”atacator”, nu ”tâlhar”, nu ”pervers”, nu ”sadic”, nu ”violator”, nu ”criminal”. Nimic din tot acest vocabular atât de bogat al limbii române. Ea spune DOMN. E atât de pură, de nevinovată, încât nici nu-şi imaginează că nu va supravieţui, că nu va fi salvată“, a scris Mihai Şora pe Facebook.

    Citeste si: Declarație uluitoare: ”Alexandra îl știa pe ucigaș! I-a trimis un SMS în ziua dispariției și l-a rugat să...”

    Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
    Te-ar putea interesa si