De cine se teme Radu Mazăre din închisoare? Fostul primar a semnat cu cea mai tare firmă de securitate din lume pentru a-i păzi hotelul din Madagascar EXCLUSIV

Radu Mazăre și-a întărit serviciile de securitate la hotelul pe care îl deține în Madagascar.

Author: Radu Constantin miercuri 27 noiembrie 2019 , 09:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Radu Mazăre, aflat în prezent după gratii, a apelat la serviciile uneia dintre cele mai puternice firme de securitate și intelligence din lume, pentru a asigura paza și protecția la resortul pe care îl deține în Madagascar.

Pentru acest lucru, Mazăre a apelat la Alex Bomberg, fost membru al British Army și aghiotant al familiei regale de la Palatul Kesington. Acesta a înființat în 2002 compania Intelligence Limited, care din 2008 acționează la nivel mondial și se ocupă de tot ce ține de securitate, de la paza unor politicieni la urmărire prin satelit.

Holdingul deținut de Bomberg are birouri în 6 capitale ale lumii și acționează pe toate continentele, inclusiv Asia. În Madagascar, Intelligence Limited a dezvoltat o divizie care se ocupă de securitatea unor hoteluri de top, printre care și cel al lui Radu Mazăre, Mantasaly Resort.

Soția și mama lui Mazăre sunt în Madagascar

În prezent, mai mulți membri ai familiei lui Radu Mazăre se află în Madagascar, acolo unde se ocupă de hotelul acestuia, cum ar fi soția fostului primar, care este manager sau mama sa, care ține contabilitatea.

Citeste si: Schimbări la hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar! Cine conduce acum afacerea în locul soției fostului edil?

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Radu Mazăre! Ce și-a cumpărat fostul edil al Constanței în pușcărie de 500 de lei! Toată lumea a fost șocată EXCLUSIV

Citeste si: ȘOC pentru Radu Mazăre! Adevăratul motiv pentru care nu a reușit să consume noaptea nunții la pușcărie nici după patru luni și jumătate de la cununia cu Roxana

Alegerea lui Mazăre nu este una întâmplătoare, în condițiile în care zona este una nu foarte sigură, mai ales din cauza nivelului scăzut de trai din acest loc. De exemplu, românii care au venit prima dată aici pentru a începe construcția hotelului au fost jefuiți de localnici după doar câteva săptămâni.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si