Iar daca nu stii cine a fost Dragobetele, afla ca era fiul Babei Dochia, care la nastere a avut drept ursitoare cele patru anotimpuri. Acestea i-au oferit cele mai frumoase daruri, printre care si iubirea, astfel incat toate fetele se indragosteau de el.

Fiind o zi atat de speciala, chiar iti recomandam sa profiti de ea si sa sarbatoresti alaturi de persoana iubita. Nu conteaza ca veti merge intr-o excursie, veti sta acasa si o sa va uitati la filme romantice sau ca veti merge la restaurantul preferat.

Important este sa fiti impreuna si sa petreceti clipe de calitate.

Si iti recomandam sa nu uiti si de flori! Asa cum bine stii, florile sunt simbolul dragostei si reprezinta cel mai potrivit cadou intr-o astfel de zi superba! Ii poti darui iubitei tale un buchet clasic de trandafiri sau poate un buchet de flori de primavara, avand in vedere cat de aproape se afla 1 martie de aceasta sarbatoare. Insa, noi iti recomandam altceva: alege sa ii oferi cei mai frumosi trandafiri criogenati. In cazul in care nu stii ce sunt acesti trandafiri, iti spunem pe scurt ca sunt trandafiri supusi unui proces de criogenare, datorita caruia isi vor pastra frumusetea timp de 25 de ani. Da, ai citit bine: un sfert de secol. Vor ramane la fel de frumosi ca in prima zi si vor fi marturiile care o sa iti aduca aminte de momentul emotionant in care i-ai daruit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Trebuie sa stii ca poti alege dintr-o mare varietate de trandafiri criogenati: atat trandafiri in culori obisnuite (cum ar fi rosu, alb, galben si asa mai departe) dar si trandafiri in culori care nu se gasesc in natura in mod normal

(albastru electric, verde neon, auriu trandafiri bicolori si multe altele). De asemenea, poti darui un singur trandafir criogenat, asezat sub o cupola de sticla superba sau mai multi, care de obicei se regasesc in cutii elegante, fie din carton premium, fie din acril.

Bineinteles ca noi iti vom recomanda sa daruiesti in primul rand, trandafiri criogenati rosii. Acestia sunt simbolul universal al iubirii, insa conteaza foarte mult si care sunt preferintele iubitei sau sotiei tale. Ii poti darui trandafiri in functie de semnificatia lor (de exemplu, trandafirii albi simbolizeaza noile inceputuri) sau pur si simplu ii poti darui trandafiri in culoarea sa preferata.

Orice ai alege, suntem convinsi ca vei fi la fel de incantat de acesti trandafiri criogenati, la fel ca si jumatatea ta. Si pe langa acest cadou, nu uita ca mult mai importante sunt momentele petrecute impreuna, asa ca surprinde-o si fa din aceasta zi una de neuitat!

Ce parere ai despre trandafirii criogenati? Ai darui un astfel de cadou de Dragobete?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si