Bethany Gambardella-Greenway a constatat prima data aparitia unui punct negru pe frunte in anul 2015 cand era insarcinata cu al doilea copil. Femeia nu i-a acordat o mare atentie la acel moment, deoarece a considerat ca are legatura cu tulburarile hormonale care apar in cazul femeilor insarcinate.

De asemenea, cand a ajuns la medicul dermatolog pentru un control, acesta a asigurat-o ca este vorba despre o pata de la ficat.

Insa, 18 luni mai tarziu pentru ea a inceput cel mai mare cosmar al vietii sale.
Punctul negru s-a transformat intr-o alunita foarte dureroasa, iar in urma biopsiei a aflat ca este vorba despre melanom, o forma agresiva de cancer de piele.

Doctorii au indepartat de urgenta alunita, insa dupa analize amanuntite, Bethany a aflat ca celuele canceroase au apucat sa se raspandeasca in corp, astfel ca la finalul anului 2016 a inceput imunoterapia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

“Radioterapia a fost pentru mine un adevarat iad. Pur si simplu mi-a facut rani in gura, aveam dificultati la inghitire, pielea mea era de-a dreptul solzoasa, nu mai simteam deloc gustul mancarii, vocea mea devenise ragusita, iar in a treia saptamana a inceput sa cada parul in zona tratata. In momentul in care am incheiat tratamentul aveam deja cu 40 de kilograme mai putin, deoarece mancatul devenise un adevarat chin pentru mine. Acum sunt aproape complet vindecata de efectele devastatoare ale tratamentului cu radiatii, insa mi-a afectat definitiv modul in care functioneaza glandele salivare si linia parului”, explica Bethany Gambardella-Greenway.

“Va rog din suflet nu mai stati la soare in nestire si nu mai apelati la solar ca sa aveti pielea bronzata. O piele bronzata nu este una sanatoasa, ci una agresata de radiatiile solare”, avertizeaza femeia in speranta ca mesajul ei va fi ascultat de multe femei astfel incat sa nu fie nevoite sa treaca prin calvarul trait de ea pe propria piele. 

Sursa: bored panda


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si