Abia acum, o rudă a anunțat poliția, după ce mama și bunica fetei l-au suspectat pe bărbat de relații intime cu minora și numeroase agresiuni de natură fizică. 

Bărbatul își viola copila de mai mult timp

Atenție! Informații cu puternic impact emoțional

Săptămâna trecută, bunica fetei le-a povestit unor rude aflate în Italia că bănuiește că ginerele său își bate joc de nepoata de 12 ani, iar mama copilei a declarat că și ei i se părea ceva în neregulă în legătură cu acesta.

Citește și: VIDEO- Moarte suspectă în Dâmbovița: o elevă de 17 ani a fost găsită fără suflare, în cadă, de tatăl ei

Am trimis-o pe Maria să îi ducă un chibrit. Au trecut cinci, zece minute și nu mai venea fata, și mi s-a părut ceva suspect. Când m-am dus, el era dezbrăcat și fata îmbrăcată lângă pat. L-am luat la întrebări, ce se întâmplă între ei, ce face dezbrăcat cu fata în cameră. A zis că nu a făcut nimic. Îi era frică că o bate. A amenințat-o că o bate, îi era frică de tatăl ei. Nu a dat nimic de bănuit. În ultimul timp bea mult, se lua de copii aiurea ”, a declarat mama victimei.

Mama și bunica victimei nu lau crezut capabil pe bărbat de asemenea fapte

Cei din localitate sunt șocați de cele întâmplate și nu înțeleg cum de mama copilei nu a văzut ce se petrecea chiar sub ochii ei.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

L-a prins nevasta pe bărbat cu fiica lor de 12 ani. De patru ani își bate joc de copilă. Băiat harnic, are patru copii cu nevasta, are băiat, fata mare, asta de 12 ani, dar oare mama în casă nu a văzut? Doamne, iartă-mă ”.

Se duce cu ziua, muncește la oameni. Ce o fi fost cu ei, nu știu. O situație grea, nu îmi dau seama. Un om sănătos nu poate face așa ceva ”, spun câțiva localnici.

Citește și: Copilul de 10 ani care a fost atacat de o haită de câini în Botoșani s-a trezit din comă

Cei patru frați, un băiat și trei fete, cu vârste între șapte luni și 14 ani, au rămas în grija familiei.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

În prezent, minora este în cadrul familiei, unde are îngrijiri adecvate și este inclusă într-un program de consiliere psihologică ”, a transmis Irina Câmpeanu, reprezentant al DPC Vaslui.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și riscă să petreacă următorii ani după gratii, în cazul în care se va dovedi că este vinovat.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si