De Paşte aducem împreună lumină în suflete!

Episcopia Huşilor şi Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Huşi lansează o campanie de strângere de fonduri numită "De Paşte aducem împreună lumină în suflete!".

Andreea Stoica, duminică 11 aprilie 2021 , 21:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Te-ai gândit că poţi face o faptă bună de Paşte?

Pentru că am dori ca această sărbătoare să fie simţită de cât mai mulţi, ne-am propus să lansăm o nouă campanie care să vină în sprijinul celor aflaţi în nevoi. În decursul campaniilor trecute am identificat o nevoie acută de ajutpr şi sprijin în rândul oamenilor din judeţul Vaslui.

Dacă zilnic sprijinim prin hrană şi îngrijire peste 300 de suflete, în pragul Sărbătorilor Pascale ne propunem să ajunge la şi mai mulţi oameni pentru a simţi cu adevărat bucuria Învierii.

Împlică-teşi tu!

Adu lumină în ochii celor trişti!

Cum te poţi implica? Simplu:

Poţi face donaţii în contul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Huşi deschis la BCR filiala Huşi

Cont în lei: RO43RNCB026116073400001

Cont în euro: RO43RNCB026116073400004 SWIFT: RNCB RO BU

Puteţi completa formularul 230 prin care donaţi 3,5% din impozitul anual datorit şi trimit la adresa de e-mail: [email protected]"

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A început maratonul de vaccinare în Capitală. Mii de români s-au prezentat la centrele... A început maratonul de vaccinare în Capitală. Mii de români s-au prezentat la centrele de imunizare: ”În timpul nopţii au fost şi câte 5 persoane pe minut”
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
spotmedia.ro
Vacanțele în străinătate se vor scumpi considerabil vara asta. Anunţul vine direct de... Vacanțele în străinătate se vor scumpi considerabil vara asta. Anunţul vine direct de la Booking.com
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si