Emisiunea În căutarea adevărului Kanal D.   Luni, 3 februarie, Kanal D a fost lider absolut de audienta cu emisiunea prezentata de Ernest, pozitionandu-se pe primul loc in preferintele telespectatorilor, pe toate categoriile de public monitorizate.

Luni, in intervalul 13:00 – 15:00, Kanal D a inregistrat 5,3% rating si 23,3% cota de piata, pe targetul National, 3,7% rating si 18,4% cota de piata, pe targetul All Urban, si 2,2% rating si 18,8% cota de piata, pe targetul Comercial.

O medie de peste 925.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit ieri, in fiecare minut al difuzarii, emisiunea “In cautarea adevarului”. Minutul de aur, atins la 14:52, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.2 milioane (1.207.000) de fani ai emisiunii prezentate de Ernest.

Emisiunea În căutarea adevărului Kanal D program. 
Emisiunea În căutarea adevărului Kanal D program. 

Emisiunea În căutarea adevărului Kanal D- Live stream

Emisiunea În căutarea adevărului Kanal D.    Emisiunea poate fi urmarita si online, accesand pagina oficiala de live stream:  https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe  canalul oficial de YouTube Kanal D Romania.

Emisiunea În căutarea adevărului Kanal D program.  Rasturnari de situatie, mult suspans si povesti de viata cu adevarat dramatice: toate pot fi gasite in cadrul acestei emisiunii "In cautarea adevarului".

"Incercam sa le oferim telespectatorilor nostri povesti ale unor oameni aflati in situatii- limita, situatii disperate in care cei ca noi au fost inselati de semenii lor, de apropiati sau, mai grav, chiar de familie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Emisiunea În căutarea adevărului Kanal D program. 
Emisiunea În căutarea adevărului Kanal D program. 

"In cautarea adevarului ne va demonstra ca, desi greseala, minciuna, inselaciunea sunt la indemana oricaruia dintre noi, multi reusim sa ramanem drepti, in fata ispitelor", spune Ernest, prezentatorul emisiunii.

Emisiunea În căutarea adevărului Kanal D.  Emisiunea "In cautarea adevarului" este prezentata de Ernest si este difuzata in fiecare duminica, de la ora 13:00, la Kanal D.

Citeste si: Dragoste la prima vedere! Pe cine a pus ochii Cătălin, noul mascul feroce de la Puterea Dragostei?

Citeste si: EXCLUSIV! El este iubitul faimoasei Asiana Peng! Tânărul este student la Medicină Dentară și are o relație specială cu vedeta de la Survivor România

Citeste si: ȘOC! Ce s-a întâmplat cu Andy de la Survivor România înainte de a pleca în Republica Dominicană. ”S-a operat de urgență!” Dezvăluiri exclusive

Emisiunea În căutarea adevărului Kanal D program. Dramatizări realiste

Pentru fiecare adevar pe care cineva incearca sa-l ascunda, va fi o echipa de ancheta pregatita sa-l dezvaluie.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Aceasta este premisa pentru "In cautarea adevarului", ce prezinta o serie de dramatizari realiste care vor aduce in atentia publicului lupte interne, incercari financiare, relatii incurcate- situatii pe care fiecare dintre noi le-ar putea experimenta.

Emisiunea În căutarea adevărului Kanal D program. 
Emisiunea În căutarea adevărului Kanal D program. 

Emisiunea În căutarea adevărului Kanal D program.  Dupa ce a fost considerat un adevarat detectiv, Ernest este atat naratorul, cat si mediatorul conflictelor din fiecare episod.

Povesti de viata halucinante, cu mize uriase, investigatii amanuntite si descoperiri tulburatoare, intregesc tabloul adevarului pe care Ernest, impreuna cu echipa “In cautarea adevarului” incearca sa il scoata la iveala.

Emisiunea În căutarea adevărului Kanal D program.  "Ne dorim ca aceasta emisiune "In cautarea adevarului" sa fie pe placul romanilor, mai ales ca romanii au demonstrat, nu de putine ori, ca au stofa de justitiari", a mai spus Ernest.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si