Decesul Zinei Dumitrescu, plâns de toată lumea: ”E jale la azil” Ce se întâmplă în aceste momente la căminul unde a murit creatoarea de modă

Ion Casian, bărbatul care a îngrijit-o până în ultima clipă de viață pe Zina Dumitrescu, ne-a spus, în exclusivitate, ce se petrece, în aceste momente, la azilul în care și-a trăit ultimii șapte ani de viață celebra creatoare de modă.

R.C.M., joi 28 martie 2019 , 18:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Zina Dumitrescu a încetat din viață astăzi, la azilul de bătrâni unde se afla de câțiva ani. O ambulanță a sosit la fața locului, iar paramedicii au încercat în zadar să o resusciteze.

”Din păcate, corpul ei a cedat. A făcut, spun medicii, stop cardiac. Este un moment foarte trist în viața mea, am simțit că mi se prăbușește cerul în momentul în care a fost pronunțat decesul, în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita”, ne-a spus în exclusivitate, Ion Casian, bărbatul care a îngrijit-o până în ultima clipă de viață pe Zina Dumitrescu.

Mai mult decât atât, în lacrimi, el a mărturisit că trece prin clipe grele. ”Acum așteptăm să vină aici, la Snagov, pompele funebre. E jale aici, la noi, la azil. Vă dați seama, Zina Dumitrescu era foarte iubită de toată lumea de aici, era o femeie extraordinară, populară. A stat aici șapte ani totuși...”, ne-a mai spus Ion Casian.

Zina Dumitrescu se simțea rău de mai multă vreme

”Nu pot să spun prea multe.

Dar pot să vă spun că starea ei este din ce în ce mai gravă. Adică, pe zi ce trece se înrăutățește. Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla cu ea, dar merge din rău în mai rău. Noi facem tot ce putem pentru ea, îi mai punem o perfuzie, îi mai chemăm Salvarea, mai merge la spital, o aducem înapoi, dar... nu știm ce va fi. Din păcate, lucrurile se înrăutățesc rapid pentru ea...
Noi sperăm să fie mai bine, dar e doar speranța...”,
a spus, acum ceva vreme, în exclusivitate pentru reporterii WOWbiz.ro, Ion Casian, bărbatul care avea grijă de celebra creatoare de modă.

Mai mult decât atât, ne-a mai dezvăluit el, situația ”Mamei Zina” este destul de disperată pentru ca el să se simtă neajutorat. ”Nu prea mai avem noi ce să îi facem, în afară de a o îngriji în fiecare secundă, o veghem tot timpul.

Din păcate, vârsta ei nu îi mai permite, din ceea ce văd, nicio îmbunătățire a stării de sănătate, măcar o stagnare, ci  duce din ce în ce mai jos...”, ne-a mai dezvăluit bărbatul.

”Mama” Zina Dumitrescu, "creatoarea de manechine"

De mai bine de opt ani, Zina Dumitrescu trăiește într-un cămin de bătrâni din localitatea Ghermănești, loc în care a fost internată de fiul ei, Cătălin.

De altfel, se pare că în preajma sărbătorilor, creatoarea de modă în vârstă de 82 de ani aflase că băiatul ei va veni în vizită la azil. De când a primit vestea că fiul ei, Cătălin, se va întoarce din Elveţia ca să o vadă, Zina Dumitrescu a fost tare fericită, iar întâlnirea lor a fost una plină de bucurie.

A scos manechine pe bandă rulantă. Din mâna ei au ieşit fotomodele care s-au impus şi pe piaţa din străinătate, precum Cătălin Botezatu, Romaniţa Iovan, Bianca Brad şi Valentina Pelinel. A trăit o viaţă de poveste, a îmbătrânit frumos, sub lumina reflectoarelor. Regulat, Zina Dumitrescu este vizitată de ”fetele ei”, așa cum le numește ea, toate vedete cu greutate în lumea showbiz-ului românesc: Valentina Pelinel, Dana Săvuică sau Romanița Iovan, iar zilele ei de naștere sunt marcate, așa cum se cuvine, la azilul din Snagov în care își trăiește bătrânețea Zina Dumitrescu.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica... Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica blândă zgârie rău!” Ce discuții au fost în tabăra Faimoșilor după consiliul de nominalizare?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si