Cazul Caracal pare a fi unul fără de sfârșit! În ciuda faptului că au trecut mai bine de trei luni și jumătate de la dispariția Alexandrei Măceșanu și șapte de la cea a Luizei Melencu, anchetatorii încă nu au pus cap la cap piesele de puzzle. Cele două adolescente au fost ucise cu sânge rece de Gheorghe Dincă, dacă ar fi să luăm în calcul declarațiile criminalului, dar, în mod surprinzător, dosarul nu pare a avansa, din contră, el se complică de la o zi la alta.

Astfel, în urmă cu două săptămâni, situația a luat o altă turnură, în momentul în care Ștefan Risipiceanu, un om bun la toate în casa lui Dincă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce chiar monstrul din Caracal avea să mărturisească faptul că nu a fost singurul care le-a violat pe Alexandra și Luiza.

Citeste si: Amenințări explicite cu moartea la adresa familiei lui Gheorghe Dincă și o farsă care a ajuns prea departe: ”Luiza și Alexandra sunt la mine” DEZVĂLUIRI

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Citeste si: Complicele lui Gheorghe Dincă cere să fie lăsat liber! Ștefan Risipiceanu vrea să iasă din arest! ”Nu am facut nimic. El zice așa ca să ma bage și pe mine” 

Citeste si: Avocatul lui Gheorghe Dincă, noi detalii despre oasele găsite în lizieră

Complicele lui Dincă a violat-o pe Luiza de mai multe ori

Surse judiciare au susțin că acuzele aduse lui Ștefan Risipiceanu sunt probe solide, și anume probe de AND, plus mărturisirea lui Gheorghe Dincă. Acesta le-a spus anchetatorilor, pe 1 noiembrie, că ar mai fi o parte implicată în acest caz, adică un bărbat care ar fi violat-o pe Luiza, culmea, chiar în prima zi în care a fost răpită de el.

Risipiceanu, bărbatul cu mâinile arse, a fost în casa lui Dincă, loc în care ar fi violat-o și el pe adolescentă, și nu o singură data, ci de mai multe ori.

"Inculpatul, 46 de ani, a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar acum confirm că au fost administrate probe suficiente, științifice și testimoniale, pentru a formula acuzații oficiale. La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violență pe Melencu Luiza, care aștepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal și a fost surprins de inculpatul reținut”, a spus imerdiat Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT.

Iubitul Luizei Melencu a ajuns din nou în fața procurorilor din Craiova! ”A  fost cutremurat de ce a auzit”   

Pe de altă parte, apariția în caz a lui Ștefan Risipiceanu i-a determinat pe oamenii legii să mai facă o serie de pași către persoanele care au fost aduse la DIICOT în septembrie, iar una dintre acestea este Alex Duțu, bărbatul de care Luiza Melencu se despărțise chiar cu o zi înainte de dispariție.

Astfel, surse din anchetă susțin că, zilele trecute, iubitul Luizei Melencu a ajuns din nou în fața procurorilor din Craiova după arestarea lui Ștefan Risipiceanu! În ciuda faptului că locuiește în Italia, tânărul, împreună cu familia tinerei, a mers la Craiova pentru a spune dacă îl cunoaște sau a avut legătură vreodată cu cel care a fost complicele lui Gheorghe Dincă. ”Băiatul a fost cutremurat de ce a auzit, de felul în care a fost violată și torturată Luiza, de Dincă și prietenul lui”, au spus persoane din dosar, care au menționat

însă faptul că el nu  știa ca acești ”monștrii” din Caracal să o fi avut vreo legătură cu fata pe care el a iubit-o.

Cine este Alex, iubitul Luizei Melencu

Alex a  fost împreună cu Luiza o perioadă de timp, apoi, s-a despărțit de ea înainte de a se întâmpla nenorocirea din Caracal.

Ioana, bună prietenă cu Luiza Melencu, a vorbit despre relația pe care adolescenta dispărută a avut-o cu iubitul său. Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat. Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor. În sufletul ei, avea ceva pentru el”  a spus fata, care avea să mai dea o informație interesantă. ” Alex era pe jumătate țigan, iar ea – româncă și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună ”, a povestit Ioana, potrivit libertatea.ro.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: "Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema- radioimpuls.ro

”Mama Luizei știa despre relația fiicei sale. Numai că sâmbătă, cu o zi înainte să dispară, m-a anunțat că s-a despărțit de el”, mărturisește prietena Luizei. “Mi-a zis «nu mai simt eu că trebuie să fiu cu el». El era plecat în Italia și s-au despărțit prin mesaje pe Facebook. Atunci au șters de pe Facebook și toate pozele în care erau împreună. Mai întâi ea, apoi el”,  a mai declarat fata, în timp ce doamna  Melencu a confirmat, în septembrie, relația Luizei cu Alexandru.

”Are vreo 20 de ani. Erau de 3-4 luni împreună și venea aici s-o vadă. Cu mașina, o lăsa în fața porții și stăteau la ea în cameră vreo 2-3 ore”, a dezvăluit și mama Luizei.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si