VIDEO | Secretele ororilor din Caracal. Dincă și-a schimbat declarațiile, complicele său nu recunoaște nimic

Capturarea așa-zisului complice e o manipulare grosolană, spun familiile copilelor pe care Gheorghe Dincă susține că le-a răpit, violat și ucis. Nici individul, arestat preventiv, nu recunoaște că ar fi fost părtaș la unul dintre violuri. Iar rudele lui sunt bulversate. Nu-l văd în stare de asemenea orori, cu toate că băutura îi luase demult mințile. Anchetatorii au în vizor și alte slugi ale monstrului din Caracal. Încă un bărbat a fost văzut la poarta lui exact în ziua în care a fost răpită Alexandra, copila de 15 ani.

D.S., joi 28 noiembrie 2019 , 20:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sora și cumnatul individului acuzat că i-ar fi fost complice la viol lui Gheorghe Dincă sunt în stare de șoc. Știau că bărbatul fusese sluga monstrului din Caracal dar niciodată nu și l-ar fi închipuit părtaș la asemenea orori.

Fane Risipiceanu trăia din ajutor social și din ce mai câștiga cu ziua. De tânăr a apucat-o pe căi greșite - și nu a putut nimeni să-i ia sticla de băutură de la gură. Cu toate că procurorii prezicau că nu are antecedente penale - în trecut a stat și în închisoare după furturi cu violență. Acum - la 46 de ani - e aproape răpus de boală, spun apropiații, pe care lovitură de teatru din dosar i-a șocat.

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă, declarații uluitoare

Procurorii susțin că au găsit probe biologice care îl incriminează în trei locuri din camera în care Dincă a ținut-o sechestrată pe Luiza Melencu - iar magistrații le-au considerat de netăgăduit și l-au arestat preventiv. Omul nu a recunoscut nimic la audieri.

Ba mai mult, ar fi spus că Gheorghe Dincă ar încerca să-l tragă după el în groapă cu rea credință. Că ar fi muncit săptămâni întregi fără să fie plătit, ba chiar că ar fi fost bătut de suspectul de orori în serie.

Vlad Valentin, avocat: Nu recunoaşte nimic, nu a văzut pe nimeni. A conceput o ca o trădare din partea lui Gheorghe Dincă, în sensul că abia acum, la 4 luni de când s-a declanşat acest caz, abia acum vrea să-l ia şi pe el.

Secretele ororilor din Caracal

Nici familia fetei nu crede că Risipiceanu ar vinovat și susține în continuare că Luiza Melencu ar fi fost victima unei rețele de traficanți că ar fi încă în viață.

TUDOREL BUTOI, psiholog criminalist: Dincă îl are într-o relaţie aparentă de ajutor. Mâna lui dreaptă care intră, face, lucrează. Muncile de jos le făcea acest individ. Personajul la care s a ajuns acum nu aduce nimic nou legat de dacă fetele mai sunt în viaţă, dacă există pe undeva.

Atenția anchetatorilor s-a îndreptat și spre un alt bărbat din Caracal - prieten cu cel arestat acum. Și el a muncit cu ziua în gospodăria groazei - iar fiica lui Dincă le-a spus anchetaorilor că i-ar fi văzut pe cei doi la poartă exact în ziua în care Alexandra a fost răpită. Femeia susține că era doar în trecere pe lângă casa părintească din Caracal.

Anchetatorii vor stabili dacă cei doi au avut sau nu vreo implicare în dispariție Alexandrei, adolescenta de 15 ani. Pe de altă parte, se așteaptă rezultatele testelor făcute de FBI.

Între timp, Dincă și-a schimbat declarațiile. Dacă înainte a spus că din greșeală le-ar fi ucis pe copile, acum declară răspicat că ar fi comis gestul teribil din furie, dar cu bunăștiință.

Citeste si: Declarații șocante despre Gheorghe Dincă: Am dormit la el săptămâni de zile, chiar și luni de zile."

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si