Decizia ANAF a stârnit valuri printre manelişti! Ce a declarat Dan Bursuc

După ce ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, s-a declarat împotriva măsurilor ANAF de a-i lua pe miri la întrebări referitor la contractele cu artiştii, a venit şi rândul cântăreţilor să-şi exprime părerea

G. S., sâmbătă 20 octombrie 2018 , 12:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În vreme ce fiscul tace, vestea a făcut deja vâlvă în industria uriaşă a nunţilor pe care specialiştii fiscali o evaluează la un miliard de lei. În unele cazuri, spun aceştia, evaziunea fiscală este totală, iar statul ajunge să nu mai încaseze nimic, relatează stirileprotv.ro.

Printre cei luaţi în vizorul ANAF sunt artiştii care cântă la nunţi. Vestea că ANAF i-ar putea lua la bani mărunţi, pe baza declaraţiilor mirilor, a provocat mare vâlvă în lumea muzicii de petrecere.

“Dânşii ştiu cel mai bine ce e de făcut cu fiecare, că poate departamentul ăsta nu a fost foarte bine fiscalizat, să înţeleg. Poate lucrează în diferite instituţii şi poate o zi, două îşi mai fac mici bacşişuri. Probabil cei de la ANAF au hotărât să nu mai existe lucruri de genul ăsta şi trebuie impozitat tot ce se poate impozita. Ne vom conforma situaţiei”, a declarat Dan Bursuc tot pentru stirileprotv.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si