Decizie de ultim moment în cazul 2 Mai! Judecătoarea Popoviciu Ioana Ancuţa rămâne în procesul lui Vlad Pascu, informează Antena 3 CNN.

Ce se întâmpla dacă cererea era admisă?

Aceasta făcuse o cerere de abținere care vineri însă i-a fost respinsă. Acum, urmează ca pe data de 24 aprilie să se ia o decizie în cazul judecătoarei.

”Respinge, ca nefondată, cererea de abținere formulată de către doamna judecător Popoviciu Ioana Ancuţa. Fără cale de atac. Pronunțată în ședință publică, azi, 19.04.2024”, se arată în minută.

Judecătoare 2 Mai

Ea este judecătoarea din Mangalia.

[Sursa foto: Captură ecran Youtube]

Dacă cererea ar fi fost admisă, tot procesul ar fi fost luat de la început.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

”Doamna judecător solicită colegilor dânsei să o retragă din acest dosar. Cererile noastre de amânare, a mea și a colegei mele, au fost formulate bazându-ne pe ceea ce a dispus inspecția judiciară, respectiv sesizarea CSM cu privire la suspendarea doamnei judecător, motiv pentru care s-a amânat termenul de astăzi, s-a dat un nou termen. Important este de știut că dacă se va admite cererea de abținere, întreg procesul se va lua de la zero.

Dacă doamna judecător va fi suspendată pe data de 24, se va relua procesul de la zero”, a spus avocatul Adrian Culis pentru Antena 3 CNN.

Citește și: Care este starea de sănătate a lui Dan Ciotoi: Artistul a suferit două operații la colon: ”Eram pregătit să-mi fac testamentul”

Ce gafă a făcut judecătoarea la proces?

Precis, judecătoarea ar fi putut afecta obiectivitatea procedurilor disciplinare și ar fi putut prejudicia serios prestigiul sistemului judiciar.

De asemenea, noul termen al procesului lui Vlad Pascu a fost fixat pentru data de 9 mai. Tânărul în vârstă de 20 de ani este suspectat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului. El a ucis pe data de 19 august 2023, doi studenți, pe Sebi și pe Roberta, dar a rănit și alți tineri. De atunci, familiile acestora caută dreptatea.

Judecătoare 2 Mai

El este Vlad Pascu.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat! Ce se întâmplă acum: ”Se va relua de la zero”

Joi, tatăl lui Sebastian a plâns înainte de a intra în sală. El a spus că tot ce speră este ca judecătorea să fie demisă din funcție. La primul proces, Popoviciu Ioana Ancuţa a întrebat dacă Sebastian este în sală, pentru că are nevoie de buletinul lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si