Decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă, în aceste momente, cu trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș

Cornel Galeș s-a stins din viață, pe 1 decembrie, în urma unui cumplit accident de mașină care a avut loc în Spania, lângă Valencia, urmând ca, pe 10 decembrie, trupul neînsuflețit al acestuia să ajungă în România.

Author: Calin Perian joi 05 decembrie 2019 , 22:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Cu toate acestea, spun sursele noastre, se pare că sunt mici probleme cu repatrierea trupului neînsuflețit al lui Cornel Galeș, procedurile fiind, pare-se, extrem de complicate și, evident, scumpe.

Citeste si: Favorita Ilenei Ciuculete, colaborare inedită cu un manelist celebru! Georgiana Lăpădat, show total cu ASU

Citeste si: Am găsit-o pe fiica lui Cornel Galeș, cea pe care o căuta toată lumea! Cum arată și cu ce se ocupă Claudia

Citeste si: Ceva nu se leagă în cazul morții lui Cornel Galeș! Cum a ajuns presa din Spania să scrie despre accident cu 6 ore înainte să se întâmple DEZVĂLUIRI

”Încă nu știm cum va fi adus. Probabil că va fi transportat cu mașina, este cea mai convenabilă variantă, într-un sicriu cu aer condiționat.

Am înțeles dacă va fi adus cu avionul, așa cum e procedura, va fi închis în sicriu de zinc și nu mai poate fi descoperit deloc. Decizia este la Viviana”, ne-a spus un prieten apropiat de-al regretatului Cornel Galeș. Mai mult, ne-a precizat amicul lui Cornel Galeș, dacă se va lua decizia ca sicriul să fie adus cu mașina, cu un dric, din Valencia, se va pleca spre România cu câteva zile mai devreme și nu pe data de 10, așa cum era stabilit. ”O să facă vreo două zile pe drum. Se va apela la această variantă dacă cei de la firma care se va ocupa de transport vor garanta că totul va fi în regulă cu sicriul dotat cu aer condiționat”, ne-a mai spus sursa citată.

”A fost foarte complicat să îl aducă, până la urmă Viviana a plătit tot, a rezolvat tot! Cornel Galeș se va întoarce, dar lucrurile lui rămân acolo, până la terminarea anchetei. Și, probabil, pentru totdeauna, pentru că doar o rudă de gradul I poate să le ia. Și așa Viviana s-a chinuit enorm de mult să rezolve pentru repatrierea lui Cornel, a fost foarte complicat, pentru că autoritățile spaniole sunt foarte stricte. Dar s-a descurcat, a rezolvat. Cornel Galeș va fi adus în țară pe 10 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 12 decembrie, la cimitirul Străulești, chiar lângă Zânica lui. Sunt ușurată, acum, că el se va întoarce aici, unde îi este locul, lângă Ileana lui”, ne-a spus, în exclusivitate, Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a artistei Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

Ziua de 1 decembrie a fost una dramatică pentru toți apropiații lui Cornel Galeș. Vestea că acesta a murit într-un accident de mașină, într-un orășel de lângă Valencia, i-a luat pe toți prin surprindere, iar incertitudinea producerii tragediei a durat câteva ore, până când, într-un final, au venit tristele confirmări. Cornel Galeș avea 60 de ani, petrecuse cu o noapte înainte de tragedie și a murit într-un accident de circulație. "Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească...", ne-a spus Viviana în seara zilei de 1 decembrie, vestea tristă că a murit Cornel Galeș fiind astfel devenită realitate.

”Am auzit, nu pot să bag mâna în foc, dar am auzit că nu era, de fapt, el la volan. Așa am înțeles, cică ar exista înregistrări din momentul accidentului și cică ar fi fost altcineva la volan care nu ar fi avut nici carnet. Ceea ce ar fi foarte grav... Dar, repet, sunt informații pe care le primesc și eu, nu sunt 100%. Oricum, este o anchetă a polițiștilor spanioli, sper să aflăm cât mai repede ce s-a întâmplat acolo, cu adevărat”, ne-a spus, în exclusivitate, Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si