Robert Gabriel Berechet, tânărul de 20 de ani din Ploieşti care a filmat mai multe scene de o violenţă extremă în timp ce-şi maltrata prietena, a ajuns sâmbătă, 1 decembrie, în faţa instanţei de judecată.

Judecătorii ploieşteni au decis sâmbătă, 1 decembrie, să emită mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele agresorului. Decizia Judecătoriei Ploieşti nu este definitivă, dar este executorie, astfel că Robert Gabriel va ajunge sâmbătă noaptea în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IJP Prahova.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Acesta va putea contesta decizia la Tribunalul Prahova. Robert este acuzat de violenţă în familie şi violarea vieţii private. Poliţia din Prahova a fost, vineri 30 noiembrie, în alertă din cauza unor imagini distribuite pe Facebook şi care surprindeau momente de o violenţă extremă. Protagonişit au fost un bărbat şi prietena lui. 

Fata a fost filmată în timp ce se afla în cadă plină de sânge, dar şi când prietenul ei îi spărgea un pahar în cap.

Într-unul dintre filme, tânăra, care astăzi împlineşte 18 ani, este filmată în cadă, plină de sânge pe corp, iar pe gresia din baie se pot vedea mai multe pete de culoare roşie care par a fi tot sânge. Într-un alt video, victima este filmată în timp ce se află în pat, ghemuită şi speriată, iar agresorul îi spare un pahar în cap în timp ce o înjură şi o ameninţă.

Citeste mai mult: adev.ro/pj248y
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si