Decizie fara precedent la Exatlon! Un razboinic a fost eliminat din cauza igienei precare: "A imputit toata casa!" Ce facea acesta este de-a dreptul SCARBOS

Colegii nu au mai putut suporta igiena precara si obiceiurile scarboase ale unui coechipier din echipa Razbonicilor a show-ului Exatlon si au cerut producatorilor emisiunii sa il elimine cat mai curand posibil. Dupa ce au analizat probele video, razboinicul a fost eliminat pe loc.

A.S., vineri 16 februarie 2018 , 14:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Este vorba despre concurentul Alberto Morales de la Exatlon Mexic, care facea parte din echipa Razboinicilor. Barbatul in varsta de 40 de ani, de profesie vanzator, a avut un compartament care i-a dezgustat peste masura pe coechipierii sai care l-au acuzat ca a imputit casa si ca era imposibil de stat langa el.

"El are niste obiceiuri diferite de ceilalti concurenti, isi foloseste pantalonii scurti pentru a se sterge dupa ce si-a facut nevoile, apoi ii spala in baia pe care o folosim cu totii. A infectat totul, a imputit toata casa", a declarat Maki, pe care fanii Exatlon Romania o stiu de la confruntarile cu Mexic.

In urma plangerilor repetate, producatorii au analizat situatia, iar Alberto Morales a fost eliminat. 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si