Decizie neasteptata in cazul crimei care a socat o tara intreaga. Este una dintre cele mai mari tragedii petrecute vreodata in Romania

In primavara lui 2012, Romania intra in stare de soc dupa ce, la Constanta, Lara Saban, o tanara de etnie turca, a fost asasinata chiar de fratele ei si de un fost subofiter de jandarmi.

M.C.B., duminică 29 iulie 2018 , 17:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cei doi voiau sa-i fure 100.000 de dolari, asa ca au omorat-o cu sange rece, cu un ciocan, dupa care au infasurat-o in folie de plastic si i-au azvarlit trupul intr-un loc neumblat. Cei doi criminali, Ghiunal Saban  si George Davidescu au fost condamnati la pedeapsa maxima, inchisoare pe viata, dar unda de soc a faptei lor avea sa distruga si alte destine.

Potrivit unor surse din anturajul familiei saban, primul care a reactionat a fost un om de afaceri din Turcia, care avea cu Lara Saban un copil. Acesta a facut imediat toate demersurile legale si a luat copilul de la parintii Larei, pe care l-a si scos din Romania si l-a dus in tara sa de origine, unde il creste alaturi de familia lui oficiala pe care o are la Istanbul.

Despartirea de nepot a fost crunta pentru parintii Larei, care au acum o fata la cimitir, un baiat inchis pe viata si un nepot luat de langa ei si dus departe, in Turcia. In acelasi timp, sotia lui George Davidescu, complicele lui Ghiunal, era insarcinata la momentul arestarii acestuia. Copilul s-a nascut in timp ce barbatul era inchis, iar pentru o perioada acesta a incercat, prin telefon, sa se implice in cresterea copilului.

Davidescu isi suna sotia si ii spunea cand sa hraneasca copilul, sa aiba grija ca laptele sa nu fie rece, dar si alte aspecte care tineau de cresterea micutului. La scurt timp dupa ce decizia de condamnare la inchisoare pe viata a ramas definitiva, femeia l-a anuntat ca a decis sa introduca divort si i-a interzis s-o mai caute, recomandandu-i sa uite de copil. Ca si cum nu ar fi avut destule probleme, cei doi ar fi fost batuti cu cruzime de mai multi detinuti, revoltati dupa ce au aflat de la televizor detaliile uciderii Larei Saban.

Sursa: spynews.ro 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si