Declaraţia pe proprie răspundere pentru septembrie 2021: Cum trebuie completată?

Declaraţia pe proprie răspundere pentru septembrie 2021. Vă oferim declarația pe proprie raspundere pentru septembrie 2021! Iată cum trebuie completată declarația!

Author: Alina Raducu joi 23 septembrie 2021 , 12:27

Declaraţia pe proprie răspundere pentru septembrie 2021: Cum trebuie completată?

Declaraţia pe proprie răspundere pentru septembrie 2021: Cum trebuie completată?

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iată care este declaraţia pe propria răspundere pentru septembrie 2021 și cum trebuie completată!

Autoritățile au actualizat, la finalul lunii martie 2021, modelele de declarație pe propria răspundere. Aceasta a fost publicată pe site-ul STS și pot fi descărcate la linkul de mai jos.

Astfel, una dintre cele mai simple metode este să intri pe site-ul STS (click  aici), să îți introduci datele, să le salvezi în format PDF și să le salvezi pe telefonul mobil, după care să le arăta organelor de control.

Carantină de noapte în Timișoara. Ce restricții au fost impuse?

Recent, în Timișoara s-a luat decizia carantinării de noapte în weekend, după ce rată de infectare Covid a ajuns la 4,49 cazuri la mia de locuitori. Măsuri similare au fost luate și în alte localități din județul Timiș.

Astfel, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a actualizat, miercuri, restricțiile în acest sens. Din cauza creșteriii ratei de incidență a cazurilor, în Timișoara se reinstituie carantină de noapte în weekend, între orele 20.00 și 5.00, iar vineri, sâmbătă și duminică, magazinele se vor închide la orele 18.00.

Totodată, pentru a putea ieși din case noaptea, oamenii vor trebui să completeze declarația pe propria răspundere, care pot fi descărcate AICI.

De asemenea, carantină de noapte în weekend a fost instituită și la Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Dudeștii Noi, Partă, Pădureni, Sacosu Turcesc, Giulvaz și Jimbolia. Moravița și Bucovat întră complet în carantină după ce rată de infectare a depășit 7 la mie, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Declaraţia pe proprie răspundere pentru septembrie 2021: Cum trebuie completată?

Declaraţia pe proprie răspundere pentru septembrie 2021: Cum trebuie completată?

[Sursa foto: Captură foto: prefecturatimis.ro]

Citeste si: Valul 4 al pandemiei marchează Capitala: Rata de incidență a ajuns la 3,65 la mia de locuitori

Cum trebuie completată declarația pe proprie răspundere pentru septembrie 2021?

Așadar, se va interzice circulația persoanelor în afară locuinței/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20 – 5, cu următoarele excepții:

  • deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuința/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi;
  • deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță, precum și pentru achiziționarea de medicamente;
  • deplasări în afară localităților ale persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicției, cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane, și care poate fi dovedit prin bilet sau orice altă modalitate de achitare a călătoriei;
  • deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/însoțirea copilului, asistență persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori decesul unui membru de familie.
  • Operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, sunt obligați să își organizeze și să își desfășoare activitatea, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 5,00-18,00. în intervalul orar 18:00 – 5:00, operatorii economici pot desfășura activitatea de livrare la domiciliu.
  • se suspendă activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport și/sau fitness.

Citeste si: Scenariu roşu Bucureşti: Ce restricţii se impun în septembrie 2021?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si