Cum arată declarația pe propria răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței

Autoritățile au publicat modelul declarației de propria răspundere pe care trebuie să îl aveți la dumneavoastră, conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020.

Author: R.B. duminică 22 martie 2020 , 18:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție de autorități.

Citeste si: Coronavirus Spania. Numărul deceselor a crescut cu 30%, în 24 de ore

Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției

Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei. 

Citeste si: Ludovic Orban, testat din nou pentru coronavirus

Menționăm faptul că, potrivit Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020 obligația completării declarației pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie a.c.

Citeste si: Guvernul a început să producă măști de protecție respiratorie "acasă" la Bianca Drăgușanu! O fabrică din Călan s-a respecializat

Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, precum și de pe site-urile celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

Descarcă de aici Model Declarație pe proiprie răspundere OM2


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si