Declarații cutremurătoare ale ”Eroului cu făcăleț” la fix doi ani de la atentatele de la Londra! ”A fost declanșatorul unei vieți sub umbra fricii. Ne va determina mereu să privim în spate”

Ieri, s-au împlinit doi ani de la atentatele de la Londra. Care este lista completă a atacatorilor și ce spune Florin Morariu despre acea zi

Author: Lia Popescu marți 04 iunie 2019 , 08:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pe 3 iunie, s-au împlinit doi ani de la atentatele de pe Podul Londrei. Este ziua pe care românul Florin Morariu, cel denumit de presa internaționalul drept ”Eroul cu făcăleț”, nu o va putea șterge din memorie, pentru că implicarea lui în salvarea de vieți a fost decisivă. Poate tocmai de aceea, ulterior, ieșeanul a fost și decorat atât de Regina Marii Britanii, de Poliția Marii Britanii sau de oficialitățile române, care l-au făcut cetățean de onoare al orașului din care el provine.

”3 iunie 2017. O zi ce nu o voi uita niciodată, o zi care a marcat viața a 56 de persoane și nu doar a lor, ci și a celor din jurul lor. Pe lângă cei 56 de răniți,din care 8 persoane au decedat, au existat și victime colaterale.

Una dintre acestea sunt și eu. Minutul 15 al orei 22 din seara de 3 iunie, ce se anunța a fi unul obișnuit la locul de muncă, a fost unul care a declanșat haosul, nu doar printre londonezi, ci pentru tot restul vieții mele, minut în care trei teroriști : Khuram Butt, Rachid Redouane, si Youssef Zaghba au luat o decizie devastatoare pentru mulțime”, a spus Florin Morariu. 

Citeste si: Nicoleta Lunca, razboinica de la: “Am pornit de la munca de jos, dar eram fericita ca puteam sa-mi ajut parintii”

Citeste si: Actorul american Nicolas Cage a divorţat după 4 zile

Citeste si: Killer-ul din Timiș nu e la prima crimă! Informații bombă despre cel mai periculos urmărit general din România

”Eroul cu făcăleț” vorbește despre atentatele de la Londra! ”Pentru unii poate fi doar o știre ce a trecut, a fost uitată, dar pentru noi, cei care am luat parte la momentele de groază, s-a lăsat cu cicatrici”  

”Eroul cu făcăleț” vorbește despre atentatele de la Londra și modul în care a început el să perceapă viața după acea seară de iunie. ”Pentru unii poate fi doar o știre ce a trecut, a fost uitată, dar pentru noi, cei care am luat parte la momentele de groază, a fost declanșatorul unei vieți sub umbra fricii. 3 iunie nu este doar o zi frumoasă de vară, este amintirea unui eveniment tragic, ce ne va urmări întotdeauna, un moment ce ne va lăsa cu cicatrici pe suflet și ne va determina mereu să privim în spate. Sincere condoleanțe familiilor ce și-au pierdut persoanele dragi! Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a întărit și ajutat în acea noapte groaznică, mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine si după seara de 3 Iunie 2017 acele persoane ce mă sunau în momentele mele grele și mă întrebau dacă sunt bine”, a conchis Florin Morariu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si