?width=900&height=191"
Matilda Pascal Cojocarita a impresionat intotdeauna cu vocea ei sensibila, dar si cu fizicul sau superb. Fosta Miss Romania, indragita cantareata de muzica populara a frant multe inimi in tinerete si, totodata, si-a atras antipatii din partea sexului frumos.

De altfel, in presa, a aparut recent o informatie conform careia, in anii comunismului, ea ar fi fost apreciata de fostul dictator, Nicolae Ceausescu, dar  si… renegata de sotia lui, Elena.

" Ceausescu spunea mereu despre Matilda ca este o "comoara nationala cu voce de privighetoare" si ca trebuie ajutata. De fata cu Elena nu facea nici un fel de comentariu, pentru ca era foarte geloasa. De fapt, sotia dictatorului stia ca Ceausescu o simpatiza pe artista. De aceea nu a fost de acord ca Matilda sa fie prezenta la vreo petrecere de-a lor. Stiu ca la un moment dat, Ceausescu s-a intalnit cu Matilda la postul national si i-a sarutat mana. Elena a facut crize de gelozie zile intregi. Incepuse sa simta ura pentru Cojocarita", a declarat un apropiat al cantaretei in presa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

?width=900&height=191"
Cantareata insa este de cu totul alta parere. Nu neaga ca ar fi avut vreo legatura cu fostul presedinte, dar  merge pe ideea ca el o admira doar din punct de vedere profesional.

“Nu este adevarat! Nu se punea problema sa fi facut  Nicolae Ceausescu vreun gest in public. Lui ii placea muzica, stia toate versurile melodiilor si le canta odata cu mine la evenimentele la care eram invitata.

Sincer, imi era mai mult teama sa nu gresesc vreo strofa, caci el era un cunoscator si atunci ar fi fost foarte grav ca artist. Te-ai fi discreditat sau poate nu ai mai fi putut urca pe scena niciodata. In privinta Elenei Ceausescu, cred ca am fost si in gratiile ei. Probabil, avea rautatile sale, dar nu si le-a manisfestat niciodata fata de mine. Statea mereu in primul rand, langa presedinte si ingana si ea cateva cuvinte din piese. Atat! In rest, era foarte civilizata. El, probabil, mi-o fi facut un compliment, dar profesional”, a declarat Matilda Pascal Cojocarita pentru stirilekanald.ro.

?width=900&height=191"
Matilda, in tinerete Marea interpreta mai sustine insa ca nici nu o interesa vreun compliment la vremea respectiva, intrucat nici nu baga de seama ca i le face cineva, atat era stresata inainte de spectacol.

“Am cantat la multe receptii private si era foarte dificil! Trei zile stateam in carantina, undeva izolata! Veneau oameni de la partid si imi luau analizele, ma cautau in gura, ca nu cumva sa am Doamne fereste, vreo problema medicala. Nu aveam voie sa fiu racita sau sa am boli infectioase de alt gen, fiindca se presupunea ca le transmit Ceausestilor! Era o strictete incredibila in privinta sanatatii. Asa erau vremurile…toti artistii care eram invitati la cantari am trecut prin asta. Insa, daca te placeau, era foarte bine, erai apreciat”, a conchis artista.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si