Declaraţii savuroase ale lui Gigi Becali! "Dacă el reuşeşte asta, eu mă îmbăt în Piaţa Universităţii!"

Gigi Becali a promis că se va îmbăta în Piaţa Universităţii dacă rivala Dinamo se va califica în play-off-ul Ligii I.

Author: G. S. joi 25 octombrie 2018 , 12:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Pe cine o să poată să scoată, că sunt şapte înaintea lor. Pe cine o să poată să elimine, că trebuie să elimine două? Întreb şi eu aşa... Că m-au întrebat şi pe mine Luţu 2 şi Luţu 1. Că Luţu 2 (n.r.- Mihai Stoica) îmi spunea: <Bă, Gigi, e posibil, că e bun antrenor, e experimentat>.

Eşti nebun! E imposbil de făcut. Eu, dacă el reuşeşte asta, care eu nu am mai băut de 25 de ani, eu mă îmbăt. În Piaţa Universităţii. Da, de bucurie. Eu nu zic că Rednic nu e bun antrenor, e valoros antrenor, ştiu şi eu. Dar cum să poţi să faci? Ca să spui tâmpenia pe care a spus-o: <Domne, o să fim acolo, în play-off>. Cum să spui aşa ceva? La primul pas, egal, la revedere. A făcut egalul şi la revedere", a declarat Becali, la ProX.

Becali s-a arătat deranjat de unele declaraţii pe care le-a făcut antrenorul dinamovist Mircea Rednic despre Nicolae Dică şi Ionuţ Luţu.

Citeste si: Georgiana Lobonț și Marcela Fota, schimb de replici în public. Ce și-au spus cele două artiste la ultima lor întâlnire- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

"Nu m-a supărat, că el nu e duşmănos. El spune în glumă, râzând. Singurul lcuru care pe mine m-a supărat a fost că... A zis-o la un mod, aşa, peiorativ, adică, domne, Luţu ar fi... Jignitor. În plus de asta, ce m-a deranjat mai tare, dar nu m-am supărat pe el, probabil a fost neinspirat, a fost exagerat puţin, că FCSB a avut antrenor atunci. Cu alte cuvine, Dică nu este antrenor. Hai să zicem cu Luţu a fost o glumă plăcută, dar cu Dică nu a fost o glumă plăcută. Şi acum, ai văzut, i-a dat Dumnezeu una în cap. <Hai că îţi dau una în cap să faci tu un egal cu Călăraşi!> Pentru Luţu, pentru Dică îi mai dă una în cap cu Chiajna. Că le ştiu etapele mai bine decât cu cine joacă Steaua. Le ştiu mai bine etapele lor decât pe ale mele", a adăugat Becali.

După 12 etape, Dinamo este pe locul 12, de baraj, cu 12 puncte, la şapte puncte de locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si