Declaraţii şocante ale lui Dan Alexa! ”Mi-a ameninţat familia! Nu am să uit niciodată”!

Dan Alexa a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a venit la Dinamo!

Lia Popescu, vineri 25 ianuarie 2019 , 15:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Considerat unul dintre cei mai buni antrenori din noua generaţie, Dan Alexa a avut, la un moment dat, propuneri de a ajunge la FCSB, dar şi la Dinamo, echipa la care a evoluat ani de zile şi cu care a câştigat majoritatea trofeelor din cariera de fotbalist!

Dacă la echipa patronată de Gigi Becali, cel poreclit ”Chirurgul” nu a ajuns din cauza lui Mihai Stoica, managerul cu care a recunoscut că nu are, în acest moment, o relaţie cordială, ei bine, în privinţa formaţiei din Şos. Ştefan cel Mare, lucrurile au stat total diferit!

Întrebat de jurnalişti dacă motivul real pentru care nu a ajuns în ”Groapă” are legătură cu faptul că este impresariat de Anamaria Prodan, tehnicianul de la Dunărea Călăraşi a negat, mai mult, a făcut şi o serie de dezvăluiri uluitoare.

 Dan Alexa a avut mari probleme la Dinamo! Totul a început după un scandal uriaş

”Eu respect PCH, este o galerie printre cele mai frumoase din România. Problema mea a fost cu liderii peluzei, Elias şi Tararache, ei mi-au ameninţat familia şi niciodată nu aş putea trece peste aşa ceva. În privinţa Anei, ea se numără printre agenţii români cei mai buni, m-a ajutat foarte mult la transferuri. E un om special şi profesionist sută la sută”, a spus antrenorul care a refuzat să vină la cârma ”câinilor roşii”!

Pentru cei ce nu ştiu Dan Alexa a avut mari probleme la Dinamo în urmă cu câtiva ani, pe vremea când era jucător. "Au fost nişte ameninţări la adresa soţiei mele! Sincer, mă gândesc serios să mă las de fotbal. Nu e vorba că mă tem pentru mine, hai să zic că eu sunt calul de bătaie, dar e vorba de familia mea, care este pe primul loc. E greu să joci când ştii că familia ta poate sa păţească, Doamne fereşte, ceva! S-a ajuns prea departe şi eu unul nu mai suport. Ce să mai fac? Să aştept să ne împuşte ca în America de Sud?”, a subliniat jucătorul, care a rămas şocat şi în momentul în care şi-a găsit atât el, cât şi foştii colegi de atunci,Vlad Munteanu, Cosmin Bărcăuan şi Claudiu Niculescu, maşinile distruse, pline de vopsea roşie.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si