Declarațiile șocante ale unui partener de afaceri al lui Dincă: "Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști"

Un bărbat care îl cunoștea foarte bine pe criminalul din Caracal a povestit la un post de televiziune că i-a propus inclusiv să îi ofere fete și lui.

Author: K.B. luni 12 august 2019 , 14:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Dincă avea o preferință către minore, să fie cât mai copile, cu chipuri angelice", a spus bărbatul.
Aproape un an de zile, susține bărbatul, a lucrat aproape de Gheorghe Dincă și se vedeau destul de des. „L-am întâlnit în jurul anului 2001 într-o conjunctură cu persoane din Caracal. A trebuit să colaborăm pentru o perioadă de un an de zile.

Mă vedeam zilnic cu cercul lui de prieteni, iar Dincă venea ocazional. Contextul acesta m-a ajutat să-i cunosc forța de care dispune.(...) Aproximativ de câteva ori pe săptămână apăreau în preajma lor fete, de cele mai multe ori minore, dar și femei care își vindeau serviciile sexuale. Îi vedeam adeseori (pe Dincă și pe clientul meu, apropiatul lui Gheorghe Dincă), cu diverse femei. Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști, ce nu aveau acces atât de rapid să aibă legătură cu aceste fete tinere.(...) Au existat cel puțin 20 de fete pe care le-am văzut. 90% dintre ele erau fete de liceu, minore. Cele mai multe din zonele limitrofe Caracalului.
Multe dintre ele erau luate la ocazie. Erau minore, cele mai multe dintre ele arătau ca niște copile”, a spus martorul.

Citeste si: 130 de noi autobuze pentru transportul public în București. Cât costă și de la ce firmă vor fi cumpărate

Citeste si: VIDEO| Praline moldovenești cu gust belgian

Citeste si: VIDEO| Andreea Bălan s-a căsătorit. Mesajul emoționant postat de vedetă după ceremonie

Citeste si: VIDEO| Cod galben de caniculă. Temperaturile urcă, astăzi, până la 38 de grade


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si