Deea și Dinu Maxer au anunțat că divorțează, după ce au format un cuplu timp de 18 ani, printr-o postare în mediul online. Comentariile și criticile despre separarea celor doi nu au ezitat să apară. În timp ce unii își exprimă regretul pentru despărțirea lor, sunt alte voci care spun că, de fapt, Deea l-ar fi părăsit pe tatăl copiilor ei pentru un alt bărbat, arată spynews.ro.

Citește și: Dinu Maxer dă replica după ce s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-a înșelat cu Nuțu Cămătaru: „Mă întreb de ce nu apare să declare ceva"

Îndrăgitul cuplu se separă după aproape două decenii de relație. Vestea a venit ca o bombă în showbiz-ul românesc. Dinu și Deea au declarat că vor merge pe drumuri separate și că de altfel vor discreție și înțelegere.

Un alt bărbat a intrat în viața Deei?!

După anunțul lansat de tânără, fanii i-au lăsat numeroase comentarii. În timp ce unii internauți și-ai exprimat regretul pentru separarea ei de tatăl copiilor, gurile rele au spus că, de fapt, aceasta l-ar fi părăsit pe cel alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste 18 ani, pentru un alt bărbat.

Citește și: Familia Maxer, în formulă completă, la mare

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un internaut îi spune Deei în cadrul postării, printr-un comentariu, că s-a schimbat mult de când ea a devenit imaginea unui brand de cosmetice. Aceeași persoană susține că medicul alături de care aceasta se afișează pe rețelele de socializare ar fi, de fapt, motivul pentru care s-a despărțit de soțul ei, arată spynews.ro.

„S-a văzut că te-ai schimbat! Anturaje, publicitatea mai mare, apoi doctorul... Păcat că dai o căsnicie de atâția ani.. pe ce?! Gândește-te mai bine. Dar ar fi păcat să dai totul pe un altul.”, a scris un utilizator.

Astăzi, Deea Maxer a avut o primă reacție după ce a anunțat divorțul de tatăl copiilor ei. „Gura lumii numai pământul o astupă!'', un citat al lui Anton Pann.

Citește și: VIDEO| Deea Maxer, schimbare înainte de naștere

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Gabriela Cristea și-a exprimat și ea părerea despre separarea celor doi artiști. Prezentatoarea TV s-a declarat extrem de surprinsă de momentul în care a văzut că Deea și Dinu Maxer au hotărât ca drumurile lor să meargă pe cărări separare. „M-am întâlnit deseori cu ei, au venit și la noi acasă, au doi copii absolut superbi, dar în viață se mai întâmplă și așa. Am văzut că au postat un mesaj comun, ceea ce înseamnă că au găsit suficient de multă înțelepciune și respect ca după 18 ani de relație să meargă mai departe într-un mod civilizat și să

facă și din despărțirea asta o situație cât se poate de civilizată, mai ales că copiii sunt cei care suferă și ei probabil că încearcă să le ușureze cât mai mult sarcina celor mici”.

Citește și: Deea și Dinu Maxer au hotărât deja ce vor face în privința copiilor, după ce au anunțat divorțul în mediul online. Fanii cuplului au rămas șocați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si