Deea și Dinu Maxer, anunț important! Familia se mărește! ”Sunt însărcinată în 4 luni”

Veste mare în familia Maxer! Deea este gravidă în patru luni! Au făcut anunțul chiar la Teo Show!

A.V., joi 16 mai 2019 , 20:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Veste importantă în viața Deei și a lui Dinu Maxer! Familia lor se mărește. Deea Maxer este gravidă în patru luni. 

”Sunt însărcinată în patru luni. Mama a aflat de Paște. Ne-am dori tare mult să avem și o fetiță, dar Dinu are o altă părere. El a zis că nu prea vede el loc pentru un al doilea copil în viața noastră”, a spus Deea Maxer la Teo Show.

”Am încurcat niște calcule, de fapt despre asta e vorba. Eu luam niște anticoncepționale de la nașterea lui Andreas. Anul trecut doamna doctor mi-a spus să încetez să mai iau aceste pastile, începeau să-mi facă rău. Aveam niște dereglări hormonale, mi-a spus că nu o să mai pot să rămân însărcinată”, a mai spus ea.

De asemenea, Deea și Dinu Maxer au continuat să povestească despre minunea din viața lor, cel de-al doilea copil.

”Am ținut toată minunea asta secretă. Am aflat după ziua mea, în februarie, că sunt însărcinată, numai că în toată perioada asta am făcut analize, ecografii. (...) Controlul meu a avut loc altfel și toți turiștii se întrebau de ce eu...și atunci au bănuit că sunt însărcinată. Eu înaintea lui Andreas am pierdut o sarcină, nu s-a găsit un motiv medical și i-a fost teamă doamnei doctor. Am așteptat un moment drăguț în care să anunțăm familia, și i-am reunit de Paște. Tot la voi o să aflăm în curând și ce sex va avea bebelușul”, a continuat Deea Maxer.

 

”Are 200 de grame, mărimea unei portocale. Se spune că la a doua sarcină, mămica recunoaște mult mai repede mișcările fătului. Am burta mult mai mare. S-ar vedea din start dacă ar fi gemeni. Mi-a fost mult mai rău în primele luni. Am avut vreo două luni cu stări de grețuri și pofte. Mănânc lămâile ca pe mere”, a mai spus Deea Maxer.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si