Delia, fetiţa de 7 ani dispărută la Petroşani, va ajunge în grija statului. Acelaşi lucru se va întâmpla cu frăţiorii ei gemeni

Delia Gabriela Dorobanţu, fetiţa de 7 ani din Petroşani, dată dispărută de tatăl ei în urmă cu o săptămână şi găsită de poliţişti în Vulcan, va ajunge în grija statului, alături de frăţiorii ei gemeni.

Author: M.C.B. vineri 09 noiembrie 2018 , 11:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara au decis ca fetiţa de 7 ani şi cei doi fraţi gemeni ai acesteia, în vârstă de patru ani, să fie preluaţi în Centrul de primire în regim de urgenţă Deva.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Hunedoara, Cristina Sav, a declarat că Direcţia s-a autosesizat în cazul fetiţei dispărute, după ce a plecat de acasă cu un bărbat pentru a primi pomană de

Ziua Morţilor, şi a făcut o evaluare iniţială a familiei.

"Împreună cu reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Petroşani s-a efectuat o evaluare iniţială a familiei, constatându-se că pentru copii se impune instituirea măsurii de protecţie specială, tratament în regim de urgenţă. În cursul zilei de azi vor fi preluaţi în cadrul Centrului de primire în regim de urgenţă Deva, urmând a intra în compatibilizare cu un asistent maternal profesionist", a declarat Cristina Sav.

Potrivit reprezentantei DGASPC, mama ar putea fi decăzută din drepturi, dacă se constată că s-au aplicat rele tratamente asupra minorilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si