Delicii pescaresti la malul marii! Turistii s-au bucurat de midii si fructe de mare la cherhanalele de pe litoral!
Sezonul acesta midiile sunt vedetele care fac furori pe litoral - fie ca sunt gatite la ceaun pe plaja sau in tigai imense, in vazul clientilor, gustul proaspat, amestecat cu mirosul de mare mai ca le lasa gura apa clientilor. ##VIDEO6077##

Intr-o singura zi de duminica, managerii au vandut peste 20 de kilograme de scoici, iar portiile din oala imensa s-au dat in primele 30 de minute. "Cred ca asta e ultima moda pe 2016. Dupa cum puteti vedea turistii sunt incantati, au mai ramas cateva portii in oala si se va face iar", spune proprietara.
Cine pofteste la midiile in ceaun nu refuza nici platoul cu fructe de mare. Asa ca, daca aveti drum spre mare la sfarsit de saptamana nu ezitati sa gustati din deliciile pescaresti.
O portie de midii costa intre 25 si 35 de lei, iar un platou cu fructe de mare costa in jur de 40 de lei.









