Preşedintele PNL Ludovic Orban i-a certat pe liderii din teritoriu care au scos rezultate slabe la alegerile locale, informează Adevarul. În ședința partidului de miercuri dimineață, premierul le-a spus liberalilor că nu e mulţumit de rezultatul scrutinului, chiar dacă PNL a reuşit un scor istoric.

Liderii PNL care au demisionat azi sunt: Lucian Heiuş( Hunedoara), Cristinel Romanescu (Buzău), Nicolae Robu (Timişoara), Ionel Pălar (Bacău) și Tinel Gheorghe (Ialomiţa).

Citeste si: Disney va concedia 28.000 de angajaţi din parcurile tematice din Statele Unite

”Sunt nemulţumit de rezultatul alegerilor, nu ne-am atins scorul din sondaje. În unele localităţi am fost varza ca organizare în ziua alegerilor. Preşedinţii de organizaţii care nu au facut performanţă îşi vor da demisia”, a spus Ludovic Orban în şedinţa conducerii PNL care a început la ora 10.00.

Ludovic Orban cere sancționarea unor lideri PNL

Comitetul Politic Naţional al PNL s-a reunit miercuri dimineaţă pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice, premierul Ludovic Orban va cere sancţionarea liderilor de filiale care au obţinut un scor de sub 20%.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Lideri PSD, diagnosticaţi cu COVID- 19. Au fost prezenţi vineri la un eveniment electoral alături de Marcel Ciolacu

Citeste si: Fosta şefă DIICOT Giorgiana Hosu va lucra la Parchetul General

Citeste si: Moment greu pentru Piedone, la trei zile după victoria în alegeri. Condamnat la 8 ani de închisoare, ajunge azi în fața judecătorilor

PNL a obţinut 34% la nivel naţional. În afara judeţelor Harghita şi Covasna, dominate de UDMR, cele mai slabe rezultate înregistrate de PNL au fost în judeţele: Satu Mare (lider: Adrian Albu), Olt (lider: Ion Moisescu), Hunedoara (lider: Lucian Heiuş), Buzău (lider: Cristinel Romanescu) şi Tulcea (lider: llie Ştefan). Plus Bucureşti.

”Să vedem dacă o va sancţiona şi pe Violeta Alexandru, care a scos doar 19% în Capitală, în condiţiile în care PSD a luat 32% şi USR PLUS 26%”, susţin sursele citate.

violeta alexandru
Violeta Alexandru, lidera organizației PNL București, riscă sancționarea după alegeri?

Sursa: Adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si