Denis Muntean si sotia lui sunt politisti in SUA si toata lumea ii respecta. De curand, ea a fost fotografiata asa, iar poza a facut inconjurul lumii!
Life

Denis Muntean si sotia lui sunt politisti in SUA si toata lumea ii respecta. De curand, ea a fost fotografiata asa, iar poza a facut inconjurul lumii!

A.S.
17 oct 2017

O fotografie in care un ofiter de politie se afla in masina de patrulare alaturi de un copil a devenit virala pe internet. Fotografia a fost postata pe pagina oficiala de Facebook a Biroului Serifului din Ohio.

Ali Muntean este ofiter de politie in statul Ohio si are in supraveghere institutiile scolare din zona. Aceasta a aflat de cazul unul baietel, pe nume Davonte, care nu avea cum sa ajunga la scoala, mama lui fiind bolnava. Imediat, femeia s-a oferit sa-l ajute si l-a rugat sa urce in masina.

Citeste si: "M-am uitat pe jos, bucati din mama mea erau peste tot!" Fiul jurnalistei malteze asasinate acuza autoritatile de incompetenta

Citeste si: Biletul de adio sfasietor lasat de Lidia mamei sale. "Trecutul si prezentul ma apasa. Iarta-ma, mama!"

Mama a doi copii, Ali Muntean isi doreste sa se implice mai mult in activitatile elevilor, ca sa se apropie de acestia si sa-i faca sa inteleaga ca nu au de ce sa le fie teama de ea.

Nu este prima data cand Ali duce cu masina din dotare elevii la scoala. Femeia considera ca este ceva normal, un gest pe care ar trebui sa-l faca toate cadrele din Politie atunci cand este nevoie.

Citeste si: I-a bagat in cuptor si i-a ars de vii. Motivul halucinant pentru care o mama si-a pedepsit astfel fiii de unu, respectiv doi anisori

Citeste si: I-a indeplinit iubitei ultima dorinta, iar acum risca ani grei de inchisoare. Ce secret teribil ascundea femeia

Pe langa faptul ca l-a dus pe baiat la scoala, ofiterul de politie i-a oferit si un mic dejun gustos elevului.
Iata fotografia care face inconjurul internetului:

 

Sursa: onlinenews.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook