Deputat PSD amenințat de trei bărbați chiar în Secția de Poliție: "Te omor, ieși afară să vezi tu!"

Deputatul PSD Petre Florin Manole a relatat pe Facebook că a fost înjurat şi ameninţat de trei bărbaţi în Secţia de Poliţie nr 1 din Bucureşti.

M. P., duminică 23 decembrie 2018 , 11:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Politicianul a mers chemat de o rudă care fusese lovită şi ameninţată.

Deputatul spune că nu există probe audio-video din secţie şi că se va adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru remedierea situaţiei, iar concluzia sa este că ”încrederea cetăţeanului în instituţii este o lozincă ridicolă dacă ajungi să fii ameninţat în secţia de poliţie”.

Postarea sa a strâns peste 200 de comentarii, iar internauţii îi spun că aceasta este consecinţa politicii PSD, partid din care face parte, de a favoriza infractorii.

„Sunt chiar acum la Secţia de Poliţie nr 1. Ascult cum sunt ameninţat de 3 indivizi: te omor, cuţite, ieşi afară să vezi tu, etc.
Am venit aici pentru că o rudă, lovită şi ameninţată, m-a sunat- e dreptul său legal să facă asta. Mi-a spus că 3 bărbaţi îl ameninţă în secţia de poliţie şi îi e frică pentru că poliţiştii asistă pasivi. Am pus totul pe seama panicii: poate e speriat, poate exagerează. În zona de relaţii cu publicul, în faţa poliţistului de serviciu sunt ameninţat la rândul meu”, a relatat sâmbătă seara, pe Facebook, deputatul PSD.

Manole menţionează că, dacă depune o plângere, nu poat aduce probe audio-video pentru că- i se spune- supravegherea în interiorul secţiei e doar video, nu şi audio.

„Dar cazul meu e simplu.

Nu mi-e frică. Ce fac însă alţii, mai vulnerabili, în alte cazuri? Le influenţează ameninţările declaraţiile pe care le fac? Sigur că da. E normal să te temi pentru siguranţa ta ÎN secţia de poliţie? Sigur că nu. O să adresez o întrebare Ministrului de Interne: câte secţii au supraveghere audio-video? Câte nu au? Cum putem să remediem situaţia? Este imperativ să rezolvăm această problemă. Dacă ea există la Secţia nr 1, în centrul Bucureştiului, sigur există şi în alte părţi.
Încrederea cetăţeanului în instituţii este o lozincă ridicolă dacă ajungi să fii ameninţat în secţia de poliţie”
, încheie deputatul PSD.

Postarea sa are peste 200 de comentarii, iar persoanele care au scris îi reproşează parlamentarului că această situaţie este cauzată de politica PSD, partid din care şi el face parte, de favorizare a infractorilor, prin măsuri pe care el însuşi le-a votat în Parlament.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Întorsătură de ultim moment! Florin Cîțu vine cu noi informații despre relaxarea... Întorsătură de ultim moment! Florin Cîțu vine cu noi informații despre relaxarea măsurilor. Revine sau nu România la normalitate de la 1 iunie?!
spotmedia.ro
Fostul primar din Bocșa a fost găsit împușcat în cap. El demisionase recent, după doar... Fostul primar din Bocșa a fost găsit împușcat în cap. El demisionase recent, după doar 6 luni de mandat
spotmedia.ro
Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL... Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL susțin creșterea taxelor
b1.ro
Carantină obligatorie pentru toţi aceşti români. Toţi vor sta în case pentru 14 zile Carantină obligatorie pentru toţi aceşti români. Toţi vor sta în case pentru 14 zile
infoactual.ro
Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si