Deputat PSD contesta sloganul "Noaptea, ca hotii". "Daca era vara, era lumina la ora aia"

Deputatul PSD Sorin Bota a contestat o parte din sloganul „Noaptea, ca hotii”, strigat timp de noua zile in Piata Victoriei. El a declarat ca totul s-a intamplat de fapt ziua, mai tarziu.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe joi 09 februarie 2017 , 10:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deputatul Sorin Bota nu este de acord cu sloganul „Noaptea, ca hotii”, care a devenit emblematic dupa ce Guvernul Grindeanu a adoptat ordonanta privind modificarea codurilor penale.
„S-a explicat şi cred ca toti romanii au inteles. Guvernul a recunoscut ca a avut o comunicare defectuoasa pe tot ce au insemnat acele doua acte normative.
S-a repliat”, a spus Bota, potrivit Realitatea.net.
Deputatul a insistat ca ordonanta nu a fost adoptata „noaptea, ca hotii”.
„A inceput şedinta tarziu şi s-a terminat tarziu. Daca eram vara, daca eram dupa 1 mai era ziua inca la ora respectiva, aşa ca nu e noaptea ca hotii. Va spun doar ca a fost in cursul zilei, mai tarziu, s-a intunecat”, a spus Bota.
Deputatul a mai motivat şi cu faptul ca programul zilei ar fi fost intarziat deliberat de la Cotroceni dupa şedinta CSAT.
OUG privind modificarea Codurilor Penale a fost publicata in Monitorul Oficial in aceeaşi noapte, la ora 1:25.

Deputatul Sorin Bota nu este de acord cu sloganul „Noaptea, ca hotii”, care a devenit emblematic dupa ce Guvernul Grindeanu a adoptat ordonanta privind modificarea codurilor penale. „S-a explicat şi cred ca toti romanii au inteles. Guvernul a recunoscut ca a avut o comunicare defectuoasa pe tot ce au insemnat acele doua acte normative. S-a repliat”, a spus Bota, potrivit Realitatea.net.

Deputatul a insistat ca ordonanta nu a fost adoptata „noaptea, ca hotii”. „A inceput şedinta tarziu şi s-a terminat tarziu. Daca eram vara, daca eram dupa 1 mai era ziua inca la ora respectiva, aşa ca nu e noaptea ca hotii. Va spun doar ca a fost in cursul zilei, mai tarziu, s-a intunecat”, a spus Bota.

Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea- wowbiz.ro

Deputatul a mai motivat şi cu faptul ca programul zilei ar fi fost intarziat deliberat de la Cotroceni dupa şedinta CSAT.OUG privind modificarea Codurilor Penale a fost publicata in Monitorul Oficial in aceeaşi noapte, la ora 1:25.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si