„Am spus in felul urmator si o spun in continuare:daca vreodata in tara asta va mai veni comunismul, stalinismul, hitlerismul sau ceva, voi iesi in tara cu arma. Si cu asta am clarificat subiectul asta!”, sustine deputatul.

El este deputatul Catalin Radulescu, medic ginecolog de profesie. Nu e prima oara cand uimeste.

A devenit celebru dupa ce si-a angajat o consiliera super sexy.

Acum Catalin Radulescu este din nou in centrul atentiei. Are o problema cu cei care protesteaza in Piata Victoriei: „Daca se transforma in Maidan si daca mitingurile sunt violente, trebuie sa se actioneze in Romania, asa cum se reactioneaza in orice tara civilizata din Europa”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Oamenii au iesit, am spus treaba lor, daca vor sa iasa, e dreptul lor sa iasa. Numai ca s-a terminat acest subiect, in continuare oamenii stau intr-un loc neautorizati, ocupa o piata. Si intrebarea mea e asa, daca noi maine am vrea sa iesim si noi in Piata Victoriei, ce s-ar intampla?”, a declarat acesta.

 

5000 DE LEI...UN

SALARIU PREA MIC?

„Cinci mii de lei, asta e. Asta e salariul care ni-l da. Dar eu cred ca ar trebui sa avem salarii mult mai decente, ca sa putem, ca pentru asta ne trimit oamenii, ca sa putem sa aratam intr-un fel in Parlamentul asta”, spune deputatul.

Intrebat daca se descurca cu acest salariu, deputatul a raspuns: „Nu ma descurc, eu imi folosesc dividendele pe care le iau la sfarsit de an din compania mea ca sa-mi platesc motorina.

Pentru ca eu banii care mi se dau pentru motorina nu-mi ajung nici jumatate din bani”, a declarat Radulescu.

1500 de lei primeste un ales pentru carburant in fiecare luna. Domnul deputat spune insa ca masina lui de lux consuma de doua ori mai mult decat suma alocata de Parlament. Asa ca si-ar dori macar doua mii de euro salariu. sa se poata ajunge cu banii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si