Deputatul Steluţa Cătăniciu părăseşte ALDE pentru a deveni membru în Partidul Puterii Umaniste

Deputatul Steluţa Cătăniciu a părăsit ALDE pentru a se înscrie în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) şi va conduce filiala Bucureşti a partidului.

M.A., luni 29 iunie 2020 , 13:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Steluţa Cătăniciu, aflată acum la al doilea mandat de deputat, devine al şaptelea parlamentar al PPU (social-liberal) şi se alătură Grupării Umaniste din Parlament, din care deja fac parte deputaţii Graţiela Gavrilescu, Alexandru Băişanu, Dorel Căprar, Andrei Gerea, Eugen Durbacă şi senatorul Teodor Meleşcanu.

Citeste si: Coronavirusul, un ”dezastru” pentru Regatul Unit, recunoaște Boris Johnson

„Alături de colegii mei umanişti, cu unii dintre ei chiar am mai colaborat în trecut, îmi doresc să aducem o contribuţie semnificativă, prin iniţiative legislative şi proiecte concrete, prin care să răspundem la cât mai multe dintre nevoile românilor. Am găsit aici, la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), o preocupare reală pentru oameni, pentru categoriile sociale vulnerabile, pentru clasa de mijloc, pentru toţi românii”, a declarat Steluţa Cătăniciu, potrivit unui comunicat transmis de Partidul Puterii Umaniste.

Citeste si: Ludovic Orban: „Cine nu a fost testat de Firea să voteze cu Nicuşor Dan”

În 3 iunie, Cătăniciu a devenit deputat afiliat grupului PSD din Camera Deputaţilor.

Citeste si: Claudiu Bleonț a anunțat că vrea să fie primar în Beliș! Cum a ajuns actorul în localitatea clujeană și cu ce se ocupă acolo

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si