Derapaj la radioul Patriarhiei. Preot, despre o sarcină după un viol: ”Poate e unul la care ai consimţit şi care ţi-a plăcut să se repete”

Invitat la postul de radio Trinitas, ce aparţine Patriarhiei Române, preotul Vasile Răducă a făcut numeroase afirmaţii controversate în legătură cu sarcina după un viol și sexul cu prezervativ. Emisiunea a fost somată de CNA.

R.B., miercuri 24 iulie 2019 , 08:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Emisiunea, care a fost reclamată de ascultători la CNA, a fost difuzată pe 27 mai la radio Trinitas. Invitatul emisiunii, preotul Vasile Răducă, i-a oferit unei ascultătoare un răspuns halucinant cu privire la sarcina în caz de viol, potrivit Pagina de Media.

Citeste si: Imagini înfiorătoare! Un preot a legat un câine cu lanţul de maşină şi l-a târât pe asfalt

"Vă rog să rețineți, sunt rarisime cazurile când violul se soldează cu graviditate. Când se soldează cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie că este vorba de un viol la care ai consimțit și care ți-a plăcut să se repete, fie că te-ai găsit în imposibilitatea de a face de așa manieră încât celulele germinale care sunt pe punctul de a se întâlni, să se și întâlnească și să fie fertilizat oul”.

Citeste si: Un preot din Constanța, cercetat într-un dosar de pornografie infantilă

Este unul dintre răspunsurile date unei ascultătoare de un preot invitat la postul de radio Trinitas, care aparține Patriarhiei. Nu orice preot, ci prodecanul Facultății de Teologie!

Reprezentanţii Patriarhiei şi ai postului Trinitas s-au delimitat de afirmaţiile preotului care a fost invitat în studio.

”Nu pot decât să exprim foarte clar, de la început, că ne aflăm într-o situaţie deplorabilă. Părintele profesor Răducă, pe care şi eu l-am avut profesor, este un om care atunci când se implică într-o discuţie devine destul de pătimaş. N-am venit să-l scuz, chiar mă detaşez radical de absolut toate afirmaţiile făcute de acesta. El a fost invitat rarisim la posturile noastre de televiziune şi radio, iar după un acest context în care a făcut afirmaţii absolut discutabile, criticabile şi autoincriminante pentru el, nici nu va mai putea fi invitat în emisiuni”, a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si