TOP 3 beneficii care pot imbunatati bunastarea angajatilor tai

Pensii și asigurari de sanatate private

Atat pensiile private, cat si asigurarile de sanatate sunt cheltuieli deductibile daca acestea se incadreaza in limita de 400 de euro oferita unui angajat pe an. Oamenii au nevoie de siguranta cand vine vorba de sanatatea lor, iar acest lucru s-a observat foarte clar in ultimii ani.

Citeste si: Un turist a fost jefuit la o terasă din Napoli. Hoții i-au adus ceasul înapoi după ce au văzut că era fals

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Oricare din cele doua beneficii cresc sansele ca angajatii tai sa fie mai implicati, mai ales pentru ca se simt protejati.

Vouchere de vacanta

Majoritatea angajatilor evita sa plece in afara tarii, din cauza evenimentelor din ultimul timp, iar acest lucru se observa si in cifrele de afaceri din piata HoReCa. Le poti oferi angajatilor tai vochere de vacanta, astfel incat sa contribui la bunastarea lor chiar si atunci cand nu sunt la birou.

Daca esti in cautarea unui partener de afaceri care sa iti ofere instrumentul de care ai nevoie pentru a imbunatati viata angajatilor tai, contacteaza Sodexo.ro si obtine una din ofertele personalizate pentru compania ta. Cu cardul pentru vouchere de vacanta, angajatul isi poate achizitiona servicii turistice, cazare, transport si nu numai.

Card sali sportive

O parte pozitiva a perioadei pandemice este ca majoritatea oamenilor isi doresc acum sa faca miscare de orice fel.

Le poti oferi angajatilor tai un card cu care sa poata alege orice activitate sportiva i se potriveste. Astfel vei contribui la starea de sanatate a angajatului tau, iar acesta se va simti apreciat, dar si mult mai energic. In plus, daca angajatul tau este plecat in vacanta, isi poate continua activitatea sportiva fara intrerupere la una din slalile partenere.

Citeste si: Cum va fi vremea la începutul lunii august. Vești surprinzătoare de la ANM

Daca te preocupara bunastarea angajatilor tai, atunci nu mai astepta si alege oricare din beneficiile extra salariale care sa le imbunatateasca experienta cu compania. Colaboreaza cu parteneri cu experienta care iti pot oferi serviciile de care ai nevoie. Solicita o oferta personalizata si afla care sunt discounturile de care compania ta poate beneficia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si