Descoperire incredibila chiar in centrul Bucurestiului. Zeci de seringi zac aruncate pe trotuare in zona centrala a Capitalei

Descoperire incredibila chiar in centrul Bucurestiului. Zeci de seringi zac aruncate pe trotuare in zona centrala a capitalei. Trec pe langa ele sute de copii zilnic, dar si oameni care spun ca se tem de ele dar si de cei care le folosesc.

Author: A.C. duminică 26 februarie 2017 , 19:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu suntem in vreun loc uitat de lume, sau in vreun cartier rau famat. Suntem chiar in centrul Bucurestiului, o zona circulata de turisti, de locuitori… dar si de multi oameni ai strazii care folosesc stupefiante. Dovada o aveti in fata ochilor.

Oamenii care stau in zona sunt terorizati de ceea ce se intampla.

Iar daca mergi pe drumul pavat de seringi, descoperi si locul unde isi au cartierul general. potrivit oamenilor care stau in zona cei care folosesc seringile locuiesc in spatele acestui zid.

Despre toate aceste lucrurile politia spune ca: „S-au primit 3 plangeri pentru acea zona. Exista traseu permanent de patrulare al colegilor de la siguranta si ordine publica.  De asemenea sunt mai multe constatari care au fost trimise catre crima organizata”.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si