Bărbatul din Galați, dispărut de 3 zile a fost găsit mort! Adrian a fost găsit spânzurat.

Bărbat dispărut de 3 zile din Galați- găsit mort în apropiere de casă

De la finalul săptămânii trecute, familia și prietenii lui Adrian erau în alertă. Bărbatul a dispărut fără urmă, motiv pentru care rudele au anunțat poliția.

Citește și: Moarte învăluită în mister: doi tineri au fost găsiți spânzurați, sprijinindu-se unul pe celălalt, în pădure

După 3 zile de căutări neîncetate, cadavrul bărbatului a fost găsit în apropiere de casa lui. Se pare că Adrian s-a spânzurat.

Citește și: O femeie de 41 de ani și-a pus capăt zilelor, la șapte ani după ce și soțul ei s-a sinucis

Cu toate acestea, autoritățile continuă cercetările, iar, până în acest moment, nu se știe exact motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul extrem.

Citește și: Tânăra de 16 ani, care fusese văzută ultima dată la Țibucani, a fost găsită

O femeie de 41 de ani și-a pus capăt zilelor, la șapte ani după ce și soțul ei s-a sinucis

Gest extrem al unei femei din Sebiș care și-a pus capăt zilelor la șapte ani de la sinuciderea soțului. Fiul lor este cel care i-a găsit pe ambii părinți morți.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tragedie fără margini într-o familie din Sebiș. O  femeie de 41 de ani  și-a pus capăt zilelor la șapte ani după ce și soțul ei a recurs la același gest.

Alarma a fost dată miercuri, în jurul orei 15.30, chiar de fiul femeii, aflat la vârsta adolescenței. Acesta este cel care și-a găsit părinții morți în ambele tragedii.

Citește și:  Un tânăr de 18 ani a fost găsit mort în camera lui. Acesta se plângea de oboseală

Autoritățile au intervenit pentru scoaterea femeii aflate în baia locuinței. Aceasta a fost găsită spânzurată de calorifer.
Echipajul de ambulanță sosit la fața locului nu a putut face altceva decât să constate decesul acesteia.

Citește și:  Moarte învăluită în mister: doi tineri au fost găsiți spânzurați, sprijinindu-se unul pe celălalt, în pădure

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si:  LIVE UPDATE Ziua 386 de război. Lavrov acuză SUA că ignoră restricțiile de zbor impuse de Rusia în Marea Neagră. Zelenski: Agresiunea rusă se apropie de punctul în care poate ceda- kanald.ro

Citeste si:  Noi imagini cutremurătoare cu Alina Eriko. „Pantera neagră”, în ipostaze greu de imaginat- wowbiz.ro

Femeia nu s-ar fi aflat la prima tentativă de sinucidere.

Acum câțiva ani, ar mai fi încercat să își pună capăt zilelor, însă fiul ei a găsit-o la timp și a fost salvată. Aceasta ar fi fost în depresie după sinuciderea soțului ei și nu și-ar mai fi urmat tratamentul.
Din păcate, un băiat a rămas acum orfan de ambii părinți. Sperăm să găsească puterea să meargă înainte, să aibă în jurul său oameni care să-l ajute să facă față acestei cumplite încercări.

Citește și:  Un bărbat din Brașov a amenințat cu moartea o angajată, dar și pe colegii acesteia. Individul a fost reținut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si