Descoperire macabra langa un oras din Gorj! Mai multe cadavre au fost aruncate pe acoperisul unei cladiri, fiind gasite intr-o stare avansata de putrefactie

Inspectorii ITM Gorj au facut o descoperire macabre la o ferma din apropierea orasului Targu-Carbunesti. Mai multe cadavre erau aruncate la intamplare, in stare avansata de putrefactie.

Author: I. I. joi 15 februarie 2018 , 17:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un fermier din zona Targu-Carbunesti din judetul Gorj a fost amendat pentru pentru nerespectarea normelor securitatii si sanatatii in munca. Barbatul, alaturi de alti doi angajat, se debarasa de cadavrele animalelor, aruncandu-le la intamplare, unele ajung sip e acoperisul fermei.

„Din cauza conditiilor insalubre in care s-a constatat ca angajatii  isi desfasoara activitatea, a faptului ca produsele lactate din aceasta locatie pot ajunge in consum, dar si pentru

ca, conditiile in care sunt tinute animalele sunt improprii, lucru ce a dus la decesul unora dintre acestea si abandonarea cadavrelor la intamplare in apropiere, I.T.M. Gorj va sesiza alte insitutii publice cu atributii de control in astfel de cazuri”, a declarat George Octavian Romanescu, inspector sef al Inspectoratului Teritorial de Munca Gorj.

Alti doi crescatori de animale de la periferia municipiului Targu-Jiu au fost verificati de catre inspectorii de munca din cadrul Compartimentelor Control Relatii de Munca si Securitate si Sanatate in Munca, la unul dintre acestia fiind descoperite doua persoane angajate fara forme legale.

Amenzile aplicate sunt usturatoare, scrie Gorj Domino.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si