Descoperire periculoasa facuta de muncitorii CFR in Harghita. ISU a lansat un avertisment urgent

Muncitorii CFR au facut o descoperire periculoasa in Harghita. Cand au vazut despre ce e vorba, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au lansat un avertisment urgent.

A.S., luni 16 octombrie 2017 , 11:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Echipajul pirotehnic din cadrul ISU <,Oltul>> Harghita a fost solicitat sa intervina in localitatea Lunca de Jos, pentru asanarea terenului ca urmare a descoperirii unui element de munitie, de catre o echipa de lucratori CFR, care executau lucrari de modernizare a barierei la nivel de trecere cu calea ferata. In urma operatiunilor de cercetare şi detectare a terenului executate de pirotehnişti, s-au mai identificat şi alte elemente de munitie, rezultând un numar total de 7 bombe aruncator calibru 120 mm.
 

Munitia a fost ridicata, transportata şi depozitata temporar, in conditii de siguranta, in vederea distrugerii ulterioare. Aceasta este cea de-a 14-a misiune pirotehnica executata in cursul acestui an.
Apreciem ca fiind foarte corecta atitudinea apelantului la numarul unic de urgenta 112 pentru a solicita interventia unui echipaj specializat şi oprirea oricarei activitati in zona respectiva, deoarece elementele de munitie puteau constitui un real pericol.

 

Nu uitati! In momentul identificarii unor elemente de munitie ramase neexplodate, indiferent de starea acestora, acoperite sau nu de rugina sau aflate intr-o stare vizibila de degradare, opriti orice activitate in zona şi solicitati interventia echipajului specializat" se arata in comunicatul postat pe pagina de Facebook a ISU Harghita. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
S-a rupt lantul de iubire intre Jador si Bogdan Mocanu?: &quot;Te sparg in... S-a rupt lantul de iubire intre Jador si Bogdan Mocanu?: "Te sparg in bataie..." Mesajul cantaretului pentru Faimosul de la Survivor Romania 2021
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc... Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc brusc, iar motoarele învârt "în gol"
monitorulcj.ro
Zodiacul dragostei. Ce zodii formează cea mai bună relație de cuplu Zodiacul dragostei. Ce zodii formează cea mai bună relație de cuplu
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si