Conform unor surse, anchetatorii ar fi găsit osemintele micuţului în fântâna suspectului.

Un bărbat este audiat de poliţiştii din Olt în cazul celor două fete dispărute la Caracal, la locuinţa acestuia fiind găsite rămăşiţe care par a fi umane, dar şi bijuterii care ar fi ale adolescentei dispărute în această săptămână, au precizat reprezentanţii Poliţiei Române. Anchetatorii nu exclud ca printre rămăşiţele găsite într-un butoi să se afle şi cele ale fetei dispărute în aprilie.

Citeste si: Bărbat de 66 de ani, reținut în cazul dispariției uneia dintre fetele din Caracal

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române Georgian Drăgan a afirmat că fata de 15 din comuna Dobrosloveni a reuşit să sune la 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, iar pe baza informaţiilor oferite de STS pentru localizarea ei s-au făcut verificări. Acolo nu au fost găsite însă nici probe, şi nici adolescenta.

Poliţiştii au continuat cercetările, iar vineri s-a făcut o percheziţie la domiciliul unui bărbat, "în urma căreiau au fost identificate mai multe rămăşiţe ce par a fi de natură umană", astfel că un medic legist se află acolo pentru a prelua rămăşiţele pentru a

face o expertiză.

Citeste si: Mama Mihaelei Melencu din Caracal a ajuns la casa criminalului

"În butoiul în care au fost găsite aceste rămăşiţe au fost identificate şi bijuterii, respectiv inele, ce par a fi ale fetei dispărute la data de 24, dispariţie sesizată pe data de 25. În urma acestor verificări, bărbatul a fost identificat, se află în prezent în custodia noastră şi este audiat", a spus el, precizând că toate activităţile sunt coordonate de un procuror.

Acesta a mai spus că fata ar fi fost luată la ocazie de bărbat şi dusă la locuinţa acestuia, aflată în apropierea unei uzine dezafectate, deci o suprafaţă mare de teren, de unde fata a sunat la 112. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si