Descoperire șocantă făcută de medicii din Iași. O femeie a trăit 30 de ani cu un ac în zona genitală

Femeia a trăit cu acul în zona intimă timp de 30 de ani după ce alți medici l-au uitat acolo în urma unei intervenții chirurgicale.

K.B., miercuri 20 noiembrie 2019 , 15:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Caz șocant în lumea medicinei. O femeie a trăit timp de 30 de ani cu un ac î zona genitală. Descoperirea a fost făcută în urmă cu 6 ani chiar de către medicii din Iași.

Femeia a ajuns de urgență la spital cu stări de rău. După controalele prin care a trecut, medicii au făcut descoperirea halucinantă: femeia a trăit timp de 30 de ani cu un ac în vagin. Aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale în urmă cu 30 de ani, iar medicii au uitat acul acolo.

Citeste si: Anchetă după ce doi poliţişti aflaţi în misiune au fost loviţi, ameninţaţi şi deposedaţi de arme de mai multe persoane, după o urmărire în trafic, cu focuri de armă

„Când m-a deschis, a intrat în panică, m-a lăsat cu asistenta şi cu un doctor rezident şi «a fugit» după exprimarea asistentei, fiind anesteziată local, eu am auzit tot ce se vorbeşte. A venit după câteva minute cu un doctor mai în vârstă şi i-a explicat cu amănunte doamnei doctor Iancu cum să procedeze“, se arată într-un pasaj din reclamația femeii.

Deși femeia a spus clar în reclamație cele întâmplate, medicii afirmă că nu au folosit niciodată un ac de sutură drept, în intervenții chirurgicale.

Citeste si: Horoscop. Cei mai slabi parteneri de sex în funcție de zodie

Citeste si: Tragedie în Mexic! A fost măcelărită în propria casă. Era un model celebru

„În timpul intervenţiilor noastre din sfera pelvină nu se folosesc ace drepte, ci numai ace curbe, nici nu am avut vreodată în spital ace drepte pentru sutură” au declarat medicii, în urma celor întâmplate.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si