Descoperire șocantă într-un ursuleț de pluș. Femeia caută "făptașul"

O femeie a descoperit rămăşiţe umane în ursuleţul de pluş pe care l-a primit de Secret Santa.

E. V., duminică 30 decembrie 2018 , 10:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Rakhi Desai, din Houston, Texas, a rămas șocată când a descoperit cenuşa umană, la doar două săptămâni după ce a primit cadoul.

Femeia vrea acum să găsească persoana căreia i-a aparţinut ursuleţul care conţine cenuşa, scrie Mediafax.

Descoperire șocantă într-un ursuleț de pluș

Ursuleţul, care are o inimă roşie cusută pe el, a fost achiziţionat de un amic al femeii. Acesta are o etichetă cu numele unei persoane pe el şi textul „Neptune Society” pe un picior.

Descoperire șocantă într-un ursuleț de pluș

Neptune Society este un crematoriu din SUA. Până acum, Desai nu a reuşit să dea de cei cărora le-a aparţinut ursuleţul, dar a declarat că nu va renunţa.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si