"Descurca-te". Cazul halucinant al unui politist in misiune, care a sunat la 112 pentru i s-a stricat masina pe drum

Halucinant! Asa poate fi descrisa situatia petrecuta la Moinesti, unde un echipaj de politie trimis de urgenta pentru interventie la solicitarea prin apel a numarului de urgenta, a fost nevoit sa sune, la randul sau, la 112 pentru ca masina cu care se deplasa s-a defectat.

A.L., luni 23 octombrie 2017 , 08:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Raspunsul din partea unitatii de urgenta a fost: "descurca-te", asta desi politistul era intr-o misiuni cu caracter urgent.

Asa ca politistul „s-a descurcat”, a apelat la un prieten sa-i remorcheze masina. Dupa situatia  in care s-a aflat politistul ramas in mijlocul soselei cu masina, nu s-a dispus niciun demers sau ancheta din partea superiorilor ci a fost gasit imediat vinovatul: politistul, fiindca a sunat la 112.  
“Nu mai vrea sa mearga ca Ministerul asta de Interne numai harburi ne trimite in teren si ei stau numai cu masini bengoase. Se plimba aia mari la Bucuresti. Ele sunt trecute deja, trebuiau casate de 3 ani de zile”, spune politistul bacauan, citat de StirileProtv.

Agent sef adj. Viorel seicaru, Vicepresedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie: “Aceste masini trosnesc din toate incheieturile. Parcul auto este invechit, cred ca avem un deficit de 15 mii de masini si n-avem sperante ca in viitorul apropiat vor fi achizitionate autospeciale.”
Agent sef adj. Viorel seicaru, Vicepresedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie: “Politistii isi platesc reparatiile din proprii bani, ca sa nu mai zic de intretinerea autospecialelor: spalat si tot din buzunarul propriu.”

Potrivit sindicalistilor din politie, cele mai recente achizitii in materie de masini au fost facute la sfarsitul anului 2015. Atunci, Ministerul de Interne a alocat 16,7 milioane de lei pentru cumpararea a patru sute de vehicule, care au ajuns la politistii de la rutiera.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si